Resa

NHL i Madison Square Garden

IMG_5582

Det finns mycket att uppleva

När man åker på en sådan där resa som jag precis har varit på, som man förmodligen inte kommer göra jätteofta, då vill man ju hinna se och uppleva så mycket som möjligt. Så mycket man orkar och har råd med. Det finns ju mycket fint att se i New York som är helt gratis, men det finns också sådant som man får betala en hel del för… Som att gå till Madison Square Garden och se NHL-hockey. Visst ser jag på hockey då och då, men kan ju knappast kallas ett superfan, men att se New York Rangers var en riktigt häftig upplevelse! Och det även fast vi satt nästan längst upp i arenan… Det enda man saknade från SHL var ju härliga klackar och ramsor (här var det mest ”Let’s go Rangers!” hela matchen), men utöver det så kan man ju medge att NHL är rätt häftigt…

Kanske att det till och med hade varit ännu häftigare om det inte hade varit första kvällen och vi var så jetlagade som man någonsin kan vara.

DSC08309 DSC08310 DSC08319 DSC08307

En annan (surrealistisk) sportupplevelse i USA

I somras såg jag New York Yankees på Yankee Stadium. Då fick jag googla reglerna i baseboll eftersom jag inte fattade någonting när jag väl satt där, men det var också en häftig upplevelse ändå. Den matchen kändes så himla USA: det var veteraner som hyllades, kiss cams och sjunga God bless America mitt i matchen. Som att sitta mitt i en amerikansk film ungefär.

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Madde
  5 april, 2016 at 09:29

  Se saker live är alltid lite speciellt. Gillar egentligen inte sport på tv men älskar att gå på matcher framförallt fotboll. Men hade nog inte tvekat att se en riktigt hockeymatch heller om jag hamnade där.

 • Reply
  minatraningstajts
  6 april, 2016 at 15:26

  Åh, jag har också sett Rangers på platsen. Publiken är väldigt annorlunda i NHL… ;=) Allt är en show. Kommer absolut gå igen! Gärna basket också.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 april, 2016 at 21:15

   Så häftigt! Och basket hade varit kul också, det hade nog varit en upplevelse! Hoppas man får till det någon gång 🙂

 • Reply
  Mari
  7 april, 2016 at 06:58

  Älskar se hockey live. Sååå grymt! Lika grymt som det är att se all sport live iofs… 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: