Bloggar om hälsa

Tänk om vi fick en extra timme…

Om dygnet helt plötsligt hade 25 timmar istället för 24, vad skulle du göra då?

Jag misstänker att jag förmodligen skulle jobba den extra timmen. Alternativt sova. Möjligtvis se ett avsnitt av en serie på Netflix. Erika, hon vet när på dygnet hon vill ha sin extra timme och vad hon skulle göra med den. Själv tänker jag lite som Helena; att det nog inte skulle göra någon större skillnad i mitt liv. In och läs hela hennes kloka resonemang på temat, som faktiskt är mycket mer positivt än jag får det att låta.

Men hursomhelst. OM dygnet helt plötsligt skulle ha 25 timmar istället för 24, och OM jag då inte skulle ägna den extra timmen till jobb eller sömn eller Netflix, då skulle jag antagligen vilja:

* utöva yoga
* springa en extra mil
* börja meditera
* skriva otroligt genomtänkta blogginlägg
* laga ordentlig mat
* dricka kaffe i sängen innan jag kryper iväg till jobbet
* läsa en kurs om spansk realia eller dylikt
* promenera till och från jobbet
* utbilda mig till löpcoach
eller
* lära mig att spela gitarr

Men äsch då. Alla de sakerna hinner jag förmodligen göra även fast dygnet bara har 24 timmar. It’s all about prioriteringar baby.

Titta på blommande magnolia, det skulle man ju också kunna göra.

Titta på blommande magnolia, det skulle man ju också kunna göra. Och något man bör göra, trots bara 24 timmar.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Hanna - Pilates och träningstokig
  7 april, 2016 at 07:26

  Om jag hade en extra timme skulle det bli ännu mer pilates. 😀

 • Reply
  Lina
  7 april, 2016 at 11:45

  Jag håller med om att vi bör hinna det på 24 timmar redan. MEN… något som jag inte hinner med riktigt är att laga riktig middag då vi ofta rusar vidare till någon träning/aktivitet. Det blir ofta något snabbt. Så det skulle jag vilja ha mer tid till!

 • Reply
  Katrin
  7 april, 2016 at 20:19

  Spännande tema men som jag skrev på Helenas inlägg så tycker jag agg hennes tankar är kloka. Vi har 24 timmar….make it count! Och som du skriver, prioriteringar!

 • Reply
  Cecilia
  8 april, 2016 at 05:09

  Jag skulle alla gånger välja att sova en timme extra 🙂

 • Reply
  Victoria Karlsson
  10 april, 2016 at 12:02

  Det finns så mycket man skulle vilja fylla den timmen med!

 • Reply
  En extra timme - Charlotta Sofia springer och trimmarCharlotta Sofia springer och trimmar
  11 april, 2016 at 18:02

  […] extra timme och tror inte att den skulle göra så himla mycket skillnad. Tänker nog lite som Ida/Träningsblogga kring det där: Det handlar om prioriteringar (och att en inte glömmer att prioritera lugn […]

 • Reply
  johanna
  12 april, 2016 at 20:30

  spännande fundering! och magnolia… finns det något finare? möjligtvis körsbärsblommor då 😉

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: