Lopp

Premiärloppet bokat

Det var länge sedan jag sprang något lopp.

Den som har hängt med här ett tag vet att jag gick bananas på att springa lopp förra säsongen. Det var så hysteriskt att jag under en period sprang lopp i princip varje helg. Jag anmälde mig till varenda 10 km-lopp i staden, och i Göteborg kan man skrapa ihop rätt många. De sista loppen var jag knappt ens sugen på att springa, och jag kan inte påstå att jag gjorde några vidare bra resultat på dem heller – inte så konstigt. Jag blev mätt på lopp, och bestämde mig för att ta det lugnt med anmälningsknapparna den här säsongen.

Men så börjar ju tävlingssäsongen komma igång, och det är ändå något speciellt med känslan vid lopp… Det är någon speciell slags stämning i luften. Det är spänd förväntan och hopp om att persa. Det är som att det ligger något i luften.

Så igår när det var sista anmälningsdag för ordinarie pris till Premiärloppet som går i Skatås i helgen, då kunde jag inte låta bli att klicka på den där knappen… Så Premiärloppet får bli årets premiärlopp för mig! Det kan ju hända att jag kommer ha världens pollenbesvär på lördag, men det kan jag ju inte veta om jag inte eeh…försöker? Så jag kör och ser vad som händer! Jag ser det lite som en formkoll inför Göteborgsvarvet också, då man alltid pressar sig lite extra på tävling.

Loppsäsongen 2016, here I come!

IMG_0823

Midnattsloppet i Malmö, ett av tio lopp jag sprang 2015. 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mari
  12 april, 2016 at 22:03

  Åh! Grymma du 🙂 Jag blir också sugen.

 • Reply
  Fredric
  13 april, 2016 at 05:14

  Se upp för ormarna bara 😉

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: