Allt och inget

Kosttillskott och för mycket kriminal-tv

För ett tag sedan signade jag upp mig som intresserad av att testa Nutribox som lanseras i detta nu. Helt gratis och såklart utan krav att skriva någonting om det, tro mig: smygreklam existerar inte i denna blogg. Med det sagt: igår kom en Nutribox hem till mig, men det var inte en helt smärtfri process innan jag fick se innehållet.

Jag har genom åren sett ganska många kriminalserier på teve. Alltså, mitt får-aldrig-missa-program är ”Criminal Minds”, och det kanske är anledningen till att jag inbillar mig att det en vacker dag kommer att stå en död människa i torkskåpet i tvättstugan eller att jag ofta sover med en lampa tänd. En gång i tiden, när jag hade en annan blogg, skaffade jag mig en stalker bara så där! Och nuförtiden sker terrordåd var och varannan dag även i vårt lilla skyddade Europa. Vad har detta med Nutribox att göra, undrar ni?

Jomen, när jag kom hem från jobbet hängde en fin, silvrig påse på mitt dörrhandtag. Mitt namn syntes ingenstans, och ingen adress till någon avsändare heller. Min första tanke: ”EN BOMB!” förstås. Alltså, så här i efterhand kan jag ju förstå att det var lite drastiskt att börja fundera på att ringa polisen, det var ju en jättefin grej att få en fin påse med kosttillskott bara så där. Men eeeh, jag skyller som sagt på stalkerhistoriken och alla kriminalseriemaraton.

nutribox

Men vi släpper mina paranoida tankar och går vidare till själva innehållet i den där lådan då. En Esse energidryck (eller funktionsdryck som den kallas), några påsar med prover på bl.a. proteinpudding och så Rödbeta-pulver att blanda ner i smoothies och dylikt. Den sistnämnda är jag rätt sugen på att testa, men annars är det här med kosttillskott egentligen ingenting jag pysslar så mycket med. Jag har liksom aldrig orkat engagera mig i det…

Hur är det med er? Kosttillskott eller inte kosttillskott? 

smoothiepulver

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Sandra
  13 april, 2016 at 06:56

  Rödbetspulvret lät verkligen spännande! Återkom gärna med en recension när du testat 🙂

 • Reply
  Hanna - Pilates och träningstokig
  13 april, 2016 at 07:08

  Jag har heller inte gillat kosttillskott men nu när jag jobbar med ForeverLiving så dricker jag aloe vera varje morgon och tar en tablett med massa nyttigheter. Placebo vet jag inte men piggare blir jag så jag kommer fortsätta med det. Det ska bli spännande att se vad du tycker om produkterna sen.

 • Reply
  Uppochhoppa
  13 april, 2016 at 08:28

  Jag gjorde hela kosttillskottsgrejen med proteinpulver och liknande i 25årsåldern, sedan dess, njet. Lite omega 3 och d-vitamin bara, och sedan kör jag i lite extra superboostpulver, sådant jag har och får i goodiebags, allt från rödbetspulver till torkade bär och nötsmör i smoothies och så. hyfsat okomplicerat.

 • Reply
  Anna (orka mera)
  13 april, 2016 at 08:46

  Rödbetspulver hade jag kunnat tänka mig. I övrigt nej… D-vitamin och omega3 förstår jag vitsen med men kommer aldrig ihåg…

  Proteinpulver och andra kosttillskott göre sig icke besvär 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   13 april, 2016 at 20:38

   Alltså ibland får jag för mig att jag ska köpa något, men jag glömmer alltid bort att ta det ändå så!

 • Reply
  Annelie
  13 april, 2016 at 09:06

  Usch vad otäckt med en stalker och skönt att det inte var en bomb i silverpåsen ? . Jag kör inte med några kosttillskott. Jag hör till dem som hävdar att det räcker med att äta varierat vilket jag iofs borde bli bättre på ? Rödbetspulver hade jag kunnat tänka mig att testa dock.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   13 april, 2016 at 20:41

   Jamen jag borde veeerkligen också bli bättre på att äta varierat… Är så himla dålig på det här med mat, tyvärr!

 • Reply
  Mari
  13 april, 2016 at 20:06

  Kul med överraskningar 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: