Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Ultra Boost är kärlek!

Okej, nu är ju inte jag någon slags löparskoexpert eller så, men den bästa skon jag någonsin har sprungit i är mina älskade Adidas Ultra Boost. Jag har aldrig testsprungit inför någon expert, jag satte bara skon på foten och den satt som ett (eller är det en?) smäck och jag har haft noll problem med diverse kroppsdelar sedan jag började springa i dem. Fötter, knän, benhinnor: allt mår bra (ta i trä). Vet inte om det är skornas förtjänst, men varför ändra på ett vinnande koncept?

Problemet med de här underbara skorna är att de är så himla dyra (fast, vilka löparskor är inte det?), så när Midnattsloppet körde sin inspirationskväll på Stadium ikväll var det helt klart värt att åka hela vägen till Sisjön efter jobbet för att köpa ett par nya fina Ultra Boost med 20% rabatt. Den här gången blev det ett par vita, åååh, tuppar nästan av så snygga va!

adidas ultra boost ultraboost

Nåväl, mina gamla Boosts fungerar fortfarande, så jag kommer att springa med dem ett tag till. Mina nya fina vita Boosts kommer att få verka som inneträningsskor nu, och det är faktiskt ändå någonting jag har varit ute efter ett tag. Framförallt nu när det blir en del löpbandsspring pga pollensäsong så känns det riktigt gött att ha ett par ordentliga skor även inomhus.

Och som om det inte vore nog med att få ett par löparskor med 20% rabatt så bjussades det även på en startplats till Midnattsloppet (eller Göteborgsvarvet, men är ju liksom redan anmäld…). Win-win-win-win typ! För startplats till Midnattsloppet skulle jag ju ändå vara tvungen att köpa förr eller senare, ty det är ett lopp jag inte missar i första taget.

Så sjukt värt en lång tur till Askim efter lång arbetsdag!

midnattsloppet startbevis

 

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Mari
  13 april, 2016 at 20:03

  Ursnygga skor och heja vad kul med en startplats också 🙂

 • Reply
  hopihopi
  13 april, 2016 at 20:58

  Vita skor, vill ha! Vet dock med mig själv att de är vita kanske max två löppass, men som inneskor funkar det säkert utmärkt!

 • Reply
  Anna Jansson
  13 april, 2016 at 21:36

  Snygga skor!!!!

 • Reply
  Johannes
  13 april, 2016 at 22:08

  Snygga dojor! Många som är Boost-frälsta. Skulle gärna testa dem men tycker de har lite för högt tå-häl dropp.

 • Reply
  Rund är också en form!
  13 april, 2016 at 22:33

  Verkligen supersnygga!! 🙂
  Nä, har man hittat ngt som funkar så är det ju superbra.

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   14 april, 2016 at 16:43

   Eller hur, känns så himla skönt att typ inte ens behöva testa, bara köpa… Skor är ju en sådan djungel!
   Måste däremot köpa ett par trailskor och det lär ju bli svårare… :O

 • Reply
  Cecilia
  14 april, 2016 at 05:11

  Såå snygga! Jag har har ett par också, dock inte vita, jag är väldigt nöjd!

 • Reply
  Stina - itsallaboutmovement
  14 april, 2016 at 08:33

  Men du vad snygga skor! Helt klart värt en utflykt 🙂

 • Reply
  Erika - Löpningen & Jag
  14 april, 2016 at 08:54

  Sketsnygga skor! Jag har kikat på dessa vita, men eftersom jag redan har ett par ljusgrå tyckte jag det kändes lite väl att ge 1700spänn för ett par nästan likadana, haha! Men himla bra deal du fick till, woho 😀

 • Reply
  Mia
  14 april, 2016 at 09:09

  Ingen lera på de där skönheterna! LOVA! 😀

 • Reply
  Fallande intervaller - Träningsblogga
  14 april, 2016 at 20:56

  […] det var lovely att få ha ett par Ultra Boost på fötterna även vid inomhuslöpning… […]

 • Reply
  FIT by Emma Hå
  15 april, 2016 at 12:50

  Men va, fasen vad roligt! Varför visste jag inte om det här? 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   15 april, 2016 at 15:59

   I know, så kul! Jag råkade se det på Instagram under dagen… Tur man är lite beroende av sociala medier 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: