Länkkärlek

Lite random på en fredag

Intressant sak på nätet

* Jag googlade ”Mindfulness in school” och hittade massa forskning om vilka fördelar barn/ungdomar får om man utövar mindfulness i skolan. Jag blev nyfiken på att testa det med mina engelskgrupper, typ köra några minuter med Mindfulnessappen i början av lektionen (den finns ju på engelska till och med ju!). Ja, vi får se, ska klura lite på det.

DCIM132GOPRO

Bra grejer från veckans bloggskörd

* Det finns ingenting jag gillar att läsa om i bloggar lika mycket som när den där känslan av äkta löparglädje kommer fram. Det får en att bara vilja snöra på sig skorna och ge sig ut. Emma skrev ett sådant inlägg häromsistens. Ni vet, om den där känslan då det nästan känns för lätt att springa.

* En av mina favoritbloggar är Move it Mama, och alldeles nyligen skrev Katarina ett inlägg som fick mig att skratta högt.
*plockar fram sin #chipsbowl*

* Ni vet ju kanske att jag i slutet av sommaren ska åka till Sälen och springa halvmaraton i fjällen. En av tjejerna som ska med dit är Susanne, vars blogg är helt ny för mig! Så himla kul, älskar att hitta nya bloggar att läsa. Framförallt när de handlar mycket om löpning…

* Och Johannes fortsätter att leverera klockrena blogginlägg. Uppskattar särskilt när han utbildar andra, som t.ex. män i motionsspåren. Skrika svordomar liksom, vem gör sånt?

Och så en musikpresent

* Marit Bergmans Blåa blåa bergen finns äntligen på Spotify!!! Har längtat sedan jag såg reklamsnutten för Nattvasan. Du kommer direkt till den om du klickar prick här.

En kul sak som händer i helgen

* Årets första lopp! Premiärloppet i Skatås imorgon. 10 km terräng sägs det, rätt så kuperat sägs det också. Det kan gå hur som helst, men det viktigaste och roligaste är att jag är sjukt taggad! Och så är allas vår Leif Loket Olsson speaker på loppet. Bara en sån sak.

SRDSC_0155

 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  15 april, 2016 at 18:36

  Inte terräng. Men kuperat. 😉

 • Reply
  Lene
  15 april, 2016 at 18:46

  Stort lycka till imorgon!

 • Reply
  hopihopi
  15 april, 2016 at 19:07

  Lycka till på loppet, jag håller tummarna!

 • Reply
  Johannes
  15 april, 2016 at 21:18

  Det är män i tighta träningstrikåer plus ölmage som skriker! =)
  Tack för de orden och trevlig helg!

  • Reply
   Erika - Löpningen & Jag
   16 april, 2016 at 09:33

   Johannes! Jag kan inte kommentera i din blogg. Har försökt massor av gånger nu utan att lyckas. När jag försöker klicka i rutorna där man fyller i namn och e-post så händer nada. Hur gör man?!
   Sorry Ida för kapning av blogg 😉 Stort lycka till på loppet idag!

 • Reply
  Lars
  15 april, 2016 at 22:13

  Blir det Midnattsloppet i Malmö i år? Kommer du till Midnattsloppet i Stockholm?

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: