Video

Video från Skatås ryggar

16 april, 2016

Oj oj oj, vilken nyhet ni vaknar till idag!

Träningsblogga finns på Youtube, ty Träningsblogga är uppenbarligen en linslus och eftersom grammatikfilmerna har gjort succé (haha) så är det väl dags att satsa på träningsfilmerna också!

Jomen allvarligt talat. När jag var i New York passade jag på att filma lite, för att jag tänkte att jag skulle få pyssla ihop något vid tillfälle… Det har jag inte hunnit med ännu, men däremot hittade jag lite gammal timelapse från Skatås ryggar förra sommaren, och fick för mig att jag skulle göra en liten film av det. Kvalitén är halvkass och filmandet inte så himla bra heller, och hela ihopklippningen är ett slafsverk (ja herregud vad jag pratar upp min produkt), men satan i gatan vad jag tycker att det är roligt att pyssla med sånt här. När jag pluggade och hade lite mer tid till förfogande gjorde jag sånt här med jämna mellanrum. Fast ja, då var det ju inte videos om löpning direkt…

Hörni, följ mig nu på YOUTUBE, ty nu skall jag anamma ett nytt medium! Och hur kul är det på en skala om ingen följer? Seså. Klick klick.

 

9 Comments

 • Reply Linnea 16 april, 2016 at 07:39

  Vilken rolig film! Önskar jag kunde fixa med sånt!

 • Reply Mina ben i listform - Anna Jansson 16 april, 2016 at 11:11

  […] passar listan vidare till Ida, Camilla och Elna. Och alla andra som vill svara, länka till det här inlägget så får jag läsa […]

 • Reply FIT by Emma Hå 16 april, 2016 at 11:19

  Haha asså spökmusiken! xD

 • Reply Mari 17 april, 2016 at 08:00

  Vad kul. Mer sådant Ida 🙂 Är det Gopro du filmar med?

 • Reply Stina - itsallaboutmovement 18 april, 2016 at 08:56

  Kul! 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: