I huvudet

Om en månad…

När jag vaknar om en månad, då jag har sovit jäkligt dåligt hela natten. Varit upp på toaletten tjugofem gånger. Har säkert ganska svårt att gå också. Värkande knän och så där. Varför? Jomen för att det är morgonen efter Göteborgsvarvet förstås!

Okej att jag hade tänkt vara i lite bättre form så här dags, men ändå: en månad kvar! Fatta hur kul!

Sedan kan jag ju fortfarande tycka att det är helt konstigt att längta efter att få springa 21 km (på asfalt) när man kan sitta i Slottsskogen och titta på folk som gör sånt, men fasen vad jag längtar. Sedan kan jag ju förstås ana att jag har glömt bort hur pass jobbigt det är att springa 21 km, men… Det ska bli så kul! Jag längtar efter att vakna den 22 maj, med ömmande knän och alldeles för lite sömn och oförmågan att gå längre än till kylskåpet.

Jag hoppas bara att jag hinner träna upp långdistansformen lite först…

DCIM132GOPRO

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Erika - Löpningen & Jag
  22 april, 2016 at 08:32

  aaah jag längtar jag också!! Men ibland fattar inte jag heller hur jag kan längta till något så jobbigt? Lite skev i skallen är man nog som löpare ;D

 • Reply
  hopihopi
  22 april, 2016 at 10:03

  Och jag längtar efter att få läsa rapporten om loppet sedan 🙂

 • Reply
  Anders
  22 april, 2016 at 10:43

  Huga. Bara en månad kvar! ? Jag har precis fått nya skor med inlägg som jag ska hinna springa in innan dess. Men det känns jävligt pepp. ?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 april, 2016 at 20:44

   Ja hjälp vad tiden går! Fast en månad är gaaaanska länge iaf! Kan man försöka intala sig… 😀

 • Reply
  Åsa
  22 april, 2016 at 10:53

  Ja, herregud, MINDRE än en månad kvar nu! Galet! Är inte heller i den form jag hade tänkt. Men när jag vrickade foten i onsdags fick jag panik: Tänk om jag inte skulle kunna springa??? Då skulle det ju vara kört!

  Hoppas innerligt på ett mysigt långpass idag för att peppa mig lite extra.

 • Reply
  Mia
  22 april, 2016 at 11:14

  Oh vad jag ska vara värdldens bästa hejaklack i år. Lovar!

 • Reply
  Mari
  22 april, 2016 at 19:32

  Jag ser fram emot att läsa om loppet 🙂

 • Reply
  Hanna
  23 april, 2016 at 10:09

  Jag har aldrig sprungit så långt. Tror inte mina höfter pallar den distansen. Men så kul det hade varit med ett riktigt långt pass. Lycka till på varvet. Jag tror du fixar det galant.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: