I huvudet

Om en månad…

22 april, 2016

När jag vaknar om en månad, då jag har sovit jäkligt dåligt hela natten. Varit upp på toaletten tjugofem gånger. Har säkert ganska svårt att gå också. Värkande knän och så där. Varför? Jomen för att det är morgonen efter Göteborgsvarvet förstås!

Okej att jag hade tänkt vara i lite bättre form så här dags, men ändå: en månad kvar! Fatta hur kul!

Sedan kan jag ju fortfarande tycka att det är helt konstigt att längta efter att få springa 21 km (på asfalt) när man kan sitta i Slottsskogen och titta på folk som gör sånt, men fasen vad jag längtar. Sedan kan jag ju förstås ana att jag har glömt bort hur pass jobbigt det är att springa 21 km, men… Det ska bli så kul! Jag längtar efter att vakna den 22 maj, med ömmande knän och alldeles för lite sömn och oförmågan att gå längre än till kylskåpet.

Jag hoppas bara att jag hinner träna upp långdistansformen lite först…

DCIM132GOPRO

 

14 Comments

 • Reply Erika - Löpningen & Jag 22 april, 2016 at 08:32

  aaah jag längtar jag också!! Men ibland fattar inte jag heller hur jag kan längta till något så jobbigt? Lite skev i skallen är man nog som löpare ;D

 • Reply hopihopi 22 april, 2016 at 10:03

  Och jag längtar efter att få läsa rapporten om loppet sedan 🙂

 • Reply Anders 22 april, 2016 at 10:43

  Huga. Bara en månad kvar! ? Jag har precis fått nya skor med inlägg som jag ska hinna springa in innan dess. Men det känns jävligt pepp. ?

  • Reply Träningsblogga - Ida 24 april, 2016 at 20:44

   Ja hjälp vad tiden går! Fast en månad är gaaaanska länge iaf! Kan man försöka intala sig… 😀

 • Reply Åsa 22 april, 2016 at 10:53

  Ja, herregud, MINDRE än en månad kvar nu! Galet! Är inte heller i den form jag hade tänkt. Men när jag vrickade foten i onsdags fick jag panik: Tänk om jag inte skulle kunna springa??? Då skulle det ju vara kört!

  Hoppas innerligt på ett mysigt långpass idag för att peppa mig lite extra.

 • Reply Mia 22 april, 2016 at 11:14

  Oh vad jag ska vara värdldens bästa hejaklack i år. Lovar!

 • Reply Mari 22 april, 2016 at 19:32

  Jag ser fram emot att läsa om loppet 🙂

 • Reply Hanna 23 april, 2016 at 10:09

  Jag har aldrig sprungit så långt. Tror inte mina höfter pallar den distansen. Men så kul det hade varit med ett riktigt långt pass. Lycka till på varvet. Jag tror du fixar det galant.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: