Planering

Målsättningar för vecka 17

Det har varit en otroligt festlig helg. I fredags mötte jag upp med vän jag ej träffat på tre år (fatta hur lätt det är att tappa kontakten med folk, men hur lätt det egentligen är att återuppta den: skicka ett sms!). Det blev några öl och ingen träning dagen efter. Igår var det födelsedagsfirande för lillebror, innehållande vitt vin, rosévin, gin & tonic, cava och öl (och sinnessjukt goda tapas), så näpp, ingen träning idag heller. Den festliga helgen har varit så otroligt trevlig (bästa helgen på länge!), men det finns ju klara nackdelar med att dricka alkohol… Som att inte kunna ta en löptur i hagelstormen. Men ni vet, livet, balans, träning, mat, fest. Denna helg var precis vad jag behövde.

Förra helgen bestämde jag ju att jag skulle börja sätta upp små målsättningar för veckan. Denna vecka handlade det mest om att komma igång med traillöpningen. Jag skulle köpa trailskor samt gå med i en löpargrupp och det gjorde jag! Och så tränade jag ju med löpargruppen också, och det får man väl se som en bonus då.

brudarebacken

Målsättningar för veckan

Springa med Team Nordic Trail
Jag ska göra mitt andra pass med TNT, och jag längtar! I veckan körde vi backträning, så jag hoppas att det inte blir fullt lika jobbigt den här gången…

Springa långpass
Det är nu ynka 27 dagar kvar till Göteborgsvarvet, och jag känner mig inte redo. Jag tänker alltid att jag ska hinna med allt, som att både löpträna och styrketräna och yoga, men nu tror jag allt att jag får räkna bort det mesta som inte är löpning. Måste, måste, måste få fler mil i benen nu.

DCIM157GOPRO

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mari
  24 april, 2016 at 21:30

  Kul att skriva om målsättningar. Snart har du massa löpning i benen, vilket du redan har iofs, men snart är du redo… Det kommer gå galant för dig 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  24 april, 2016 at 22:24

  Tänk att styrketräning och yoga ev. håller dig skadefri också. Inte öka för mycket på en gång.
  (Bara en omtänksam tanke). 😉

  Kram M

 • Reply
  Åsa
  25 april, 2016 at 18:08

  Usch ja, det saknas massor av mil också i mina ben! Lär inte kunna hålla mina ambitioner till GV i år, men fokus måste väl ändå vara att ha kul? *tänker hon lite desperat*

 • Reply
  skarlsso2015
  25 april, 2016 at 21:27

  Låter så spännande med TNT! 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   25 april, 2016 at 22:46

   Ja det är så kul! Okej, har bara sprungit med dem en enda gång, så jag kanske tar ut roligheten i förskott, men jag tror nog att resten av passen också kommer bli bra! 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: