Löpning Lopp

19 dagar kvar: Nu gäller det att vara smart

Även fast lördagens 20 km var ganska jobbiga, så gav de mersmak. Det är en sådan häftig känsla att klara mer än man kanske innerst inne trodde att man skulle kunna klara. Men nu gäller det att vara smart. Knäna tog lite stryk av de två milen, och nu är det inte läge att börja överdriva träningen så att någon kroppsdel säger ifrån. Ovärt.

Så även fast det känns som att jag precis har börjat trappa upp träningen inför halvmaran så är det ändå dags att börja trappa ner den lite igen… Hur galet det än låter. Det blir verkligen inga fler långpass på två mil, det behövs inte, nu vet jag att jag klarar den distansen. Såklart blir det träning med Team Nordic Trail på onsdagarna, det är ju sjukt effektiva pass och de kan nog hjälpa mig att finslipa formen. Hoppas också på att kunna springa några kortare långpass, på en 13-15 km kanske. Allt beroende på vad kroppen säger, förstås. Inget risktagande nu!

Det är verkligen svårt att hålla tillbaka när man är inne i ett bra flyt med löpningen, men det är bara att gilla läget. Kanske får vara lite alternativ ett par veckor och köra annan konditionsträning också, som inte sliter lika mycket på kroppen.

selfie

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Linnea
  2 maj, 2016 at 09:17

  Så roligt att det snart är dags!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  2 maj, 2016 at 09:44

  Alltså det där är en sån lululemontröja jag köpte, ångrade mig och lämnade tillbaka va? Tänk att jag har ångrat mig sen dess…. Vill ha!

 • Reply
  Börja Spring
  2 maj, 2016 at 10:03

  Kul att det snart är dags 🙂 Längtar tills i höst när jag ska springa min första halvmara 🙂

 • Reply
  Fredric
  2 maj, 2016 at 14:43

  Bara 19 dagar kvar till varvet?! 😉

 • Reply
  Åsa
  2 maj, 2016 at 18:35

  Vad bra att du tänker så! Det är klokt, vore så grymt irriterande om du sprang dig sjuk eller skadade dig nu.

 • Reply
  Mari
  2 maj, 2016 at 21:40

  Vad har du för tröja på dig? Ser skön ut 🙂
  Kloka tankar också, komplement till löpningen tror jag på..

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: