Långpass Löpning

Ledig klämdag = socialt långpass

6 maj, 2016

gotaalvbron1

Solen och värmen kom och gav en försmak av sommar. Det innebar shorts- och t-shirtpremiär på långpasset. Gott att få vädra benen lite! 

Fredagen bjöd förutom på både klämdagsledighet och finväder även på finbesök från utomsocknes. Det var Malin – Rund är också en form, ni vet, hon som springer massa trail? som kom till stan för en äkta Göteborgsasfaltsrunda. Runt 16 kilometer skrapade vi ihop under vår tur som var varm och pollentyngd, men otroligt trevlig.

groupie

Vi körde en runda som var identisk den jag sprang häromsistens, dvs. från öst till väst och tillbaka igen. Lunden, Allén, Järntorget, Linnégatan, Slottsskogen, Linnégatan, Järntorget, älven, Göta älvbron, folkmassorna runt Centralen, Ullevisarna, Gårda, Lunden.

slottsskogengbg malin

Förutom att det var lite svårt att komma in i rätt andning då och då så måste jag ändå säga att det kändes riktigt, riktigt bra. Börjar faktiskt känna mig redo för Göteborgsvarvet! Och även om det är lite jobbigt att springa i värme så var det helt underbart att få känna solen i ansiktet. Gud, vad jag har saknat den!

alven

Nu tror jag inte att jag kommer köra fler långpass innan Varvet. Det blir nog istället kortare, snabbare pass. Kanske några långa intervaller och lite backe. Vi får se, ska tänka ut något smart. Tiden går ju som bekant väldigt snabbt och nu är det bara två veckor till start, och dessförinnan ska jag springa både Trailvarvet och Stafettvarvet, så jag hinner nog inte med så många fler träningsrundor nu. Helt galet, men helt sant!

Hursomhelst. Fin klämdag, fin löprunda, fint sällskap. Mer är svårt att begära!

maritiman

 

14 Comments

 • Reply Socialt långpass – Göteborg runt! | Rund är också en form - Trail & Träning 6 maj, 2016 at 20:33

  […] Utöver pollengrejen; Ett supertrevligt långpass med bästa Ida! Det får vi göra om! Idas blogginlägg om socialjoggen hittar ni  här —> Ledig klämdag = socialt långpass […]

 • Reply Rund är också en form! 6 maj, 2016 at 20:34

  Suuupertrevligt! Det får vi göra om. 🙂
  Kram

 • Reply Hanna 6 maj, 2016 at 21:56

  Vilket härligt långpass!

 • Reply Emmi - explorista.se 7 maj, 2016 at 15:16

  Ser så härligt ut! Sverige och Göteborg på våren, underbart! Själv sitter jag för tillfället i ett regnigt Tarifa och väntar på vind…inte lika spännande!

 • Reply hopihopi 7 maj, 2016 at 19:39

  Det här med att springa i värme alltså, inte min grej!

 • Reply Stina - itsallaboutmovement 7 maj, 2016 at 21:11

  Åh vilken härlig runda! Visst är det grymt gött att äntligen kunna springa barbena och i kortärmat. Älskart!

 • Reply Matsdotter 8 maj, 2016 at 09:22

  Älskar att boka in träningsdejter med kompisar! 🙂

 • Reply Mari 8 maj, 2016 at 11:30

  Fina ni 🙂 Vilket pass. Heja <3

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: