Utflykt

Känna lugnet i Botaniska trädgården

botaniska3

Jag skulle njuta av långhelgen, och njutit har jag. Skadade ju inte att det var sommar hela helgen heller, lättare att njuta då. Att vakna upp idag och inse att det var söndag var dock mindre roligt, men jag gjorde det bästa av dagen och den blev bra. Se där! Om man gör det bästa så blir det bra. Who knew?

Startade med en löprunda (men mer om det en annan gång), och sedan bestämde jag mig för att göra samma sak som många, många, MÅNGA andra göteborgare: nämligen åka till Botaniska trädgården.

botaniska

Jag packade ner en kaffetermos, en tidning och en filt och tog spårvagnen dit. Man kan ju inte slösa bort en sommardag (för sommar var det, 23 grader hallå!). Jag satte mig i gräset, och det tog inte jättelänge innan jag stressade ner och inte kände mig rastlös längre. Det var nästintill perfekt.

botaniska8

Förra gången jag var i Botaniska var i januari. Då var det inte lika mycket folk där, men det var allt lika fint. Vinter och sommar har båda sin tjusning. Same, same but different.

Ja, vilken försmak av sommaren man fick denna helg, och sug efter semester. Om fem jobbveckor är jag där. Det ska bli så lovely. Och hörni, vad söndagsångesten lindras när det är fint ute och man faktiskt gör någonting. Alltså, inte för att jag ogillar mitt jobb eller så, men jag brukar få rätt rejäl söndagsångest ändå…

Har du gjort något trevligt denna söndag?

botaniska1 botaniska2 botaniska5 botaniska4 botaniska6

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  8 maj, 2016 at 20:21

  Ser superhärligt ut!
  Jag har sprungit. Bl.a. Vi pratade väl om att ev. inte springa mer i helgen, efter långpasset… Haha! Kan inte låta bli! 😀

  Kram M

 • Reply
  Anna (orka mera)
  9 maj, 2016 at 06:41

  Ser fantastiskt ut! Ni har nog haft mer sommarvärme i Sverige än här i Italien! Å andra sidan var jag glad att slippa värsta solen på loppet i går! Är liksom inte acklimatiserad för sånt efter jordens längsta vinter!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   9 maj, 2016 at 20:16

   Haha näää man är ju inte det… Värsta chocken när det kom värme! Nu har jag dock börjat vänja mig och vill inte att den ska försvinna igen 🙁

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  9 maj, 2016 at 20:01

  Renoverat gräs? 😀 Botaniska är så mysigt, gillar verkligen att strosa runt där.

 • Reply
  Mari
  9 maj, 2016 at 21:59

  Men åh så fint. Vill också ha en sådan park/trädgård här i Sundsvall =)

 • Reply
  Dags för första upplagan av TrailVarvet - Träningsblogga
  17 maj, 2016 at 06:20

  […] emot! Alla säger att det är så fint i Änggårdsbergen, och jag vet ju redan att det är fint i Botaniska trädgården som man också springer […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: