Bloggar om hälsa

Mina förebilder inom träning och hälsa

Följer ni några bloggar inom nätverket Bloggar om hälsa har ni sett att vi i veckan skriver om förebilder inom träning och hälsa. Kanske läste ni om Erikas förebild, en tjej med vilja, envishet och vinnarskalle?

Mina förebilder

Mina egna förebilder inom träning är egentligen aldrig några elitidrottare, utan snarare inspireras jag av människor som är helt vanliga (inte för att elitidrottare inte är vanliga, men ni förstår hur jag menar), glada motionärer liksom. Jag inspireras av föräldrar som river av ett träningspass i lekparken, som tar en löprunda med barnet i vagnen, av människor som jobbar hela dagarna men ändå lyckas klämma in träningen. Jag inspireras av mina elever som förutom att plugga och sköta alla sina kurser också tränar massor och spelar matcher och åker på turneringar var och varannan helg. Sådana människor inspireras jag av.

Förmodligen inspireras jag mycket av glada motionärer för att jag är lite av en glad motionär själv. Jag är en glad motionär som inte satsar på att vinna några priser men gärna vill springa så långt och snabbt som jag förmår. Som anmäler mig till nya lopp för att utmana mig själv lite mer och motivera mig själv att träna efter jobbet när jag kanske hellre hade slängt mig i sängen framför Netflix.

Bloggarna bakom Bloggar om hälsa

Det finns många bloggare jag inspireras av. Gänget bakom Bloggar om hälsa till exempel. Du hittar alla genom att klicka på bilden nedan.

bloggaromhalsa

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Malin - Lite Längre
  8 maj, 2016 at 20:07

  Men sötis! Att du tipsar om oss ? Bra förebilder i övrigt mä ?

 • Reply
  Camilla Lind
  8 maj, 2016 at 20:24

  Så fint av dig! Tack! 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: