Löpning Lopp

Räknas TrailVarvet?

Samtal som utspelade sig på jobbet: 

Kollega 1: Men Ida, du då? Du springer väl en hel del? Vad satsar du på härnäst?
Jag: Ja, nästa blir Göteborgsvarvet!
Kollega 2: Haha, men va? Räknas Trailvarvet inte ens? Är det för kort med 10,3 km?

Alltså, sjukt hur man har blivit. Det är ju KLART att Trailvarvet räknas. De där dryga tio kilometerna kommer med största sannolikhet bli jäkligt jobbiga, men jag har blivit så insnöad på min halvmara att jag snarare har sett Trailvarvet som ett träningspass än någonting annat. Men hallå, det är ju fasen ett lopp!

Hade skrattat så vansinnigt hårt om någon hade sagt för några år sedan att jag skulle bli en sådan här person…

img_9901

Bild hänsynslöst stulen av Rund är också en form! – Malin. 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Anders
  10 maj, 2016 at 08:46

  Haha. Jag har tänkt likadant om det, men det är klart det räknas. ?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   11 maj, 2016 at 21:26

   Haha, lätt att förtränga ett lopp när man ska springa flera just den veckan 😀

 • Reply
  Rund är också en form!
  10 maj, 2016 at 14:33

  Att sno hänsynslöst från mig är ok (bara för att det är du)! 😉
  Och jag vet. Galet egentligen..!! Som jag nämnde sist; jag byter liksom inte ens om för rundor kortare än 4-5 km…. Hehe! 😀

 • Reply
  Hanna
  10 maj, 2016 at 15:45

  Haha, det är klart det räknas. 🙂

 • Reply
  Mari
  10 maj, 2016 at 22:19

  Haha, galet. Men ja, klart det räknas 🙂

 • Reply
  Fredric
  11 maj, 2016 at 08:44

  Klart det gör, TräningsVarvet räknas alltid 😉

 • Reply
  Anna
  22 maj, 2016 at 01:10

  vad kul att du blivit ”en sådan här person” 😀 😀 haha! jag önskar att jag oxå var en sådan där person 😀 men det är svårt att få till tid för träning (fast jag verkligen VILL det nu och har försökt börja flera ggr) när man är helt ensam med en treåring. men jag SKA!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: