I huvudet

Den som ändå vore löpcoach

Med buller och brak kom löpningen in i mitt liv för snart tre år sedan. Vilka fina tre år vi har haft tillsammans. Vi har sprungit i regn och rusk, i snö och is, i värmeböljor. Vi har sprungit i Portugal, Spanien och USA. I midnattssol och morgondagg. Vi har startat och avslutat en massa lopp. Vi har inte alltid kommit överens, men i slutändan älskar vi ändå varandra. Det är en kärlekshistoria utan dess like.

Nu har vi haft ihop det så pass länge att jag börjar bli sugen på att ta det hela till nästa steg. Det har krupit sig på, och sedan bara smällde det till: jag vill gå en löpcoachutbildning!

Vad jag skulle göra med denna utbildning vet jag inte. Kanske inte skulle starta upp löpgrupper eller eget företag, kanske skulle jag bara dra nytta av alla lärdomar till min egen löpning, men en sak är saker: jag vill ha ett papper där det står att jag är diplomerad löpcoach! Jag älskar sådana papper! Jag skulle kunna lägga det lite fint bredvid mitt papper om att jag är legitimerad lärare. Vad fint de pappren skulle kunna ha det ihop i någon pärm.

Det är synd att allting här i världen kostar pengar. Men en dag, en vacker dag…

DCIM136GOPRO

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Ida
  12 maj, 2016 at 07:01

  Jag förstår din känsla. Jag vill samma sak. Och jag tänker ta det steget efter sommaren. Häng på om du kan 🙂

 • Reply
  hopihopi
  12 maj, 2016 at 10:34

  Vad kul! Jag vill gå en kostrådgivare utbildning, men när jag kollade vad det kostade så konstaterade jag bara… Näe, en vacker dag kanske

 • Reply
  Anna (orka mera)
  12 maj, 2016 at 14:55

  Klart du ska! Är så roligt! Har inte ångrat mig en sekund!

 • Reply
  Mari
  12 maj, 2016 at 23:29

  Jag vill också. Har i flera år tänkt den tanken men kommer liksom inte till skott. Men när du nämnde det förut åkte ett mess till föräldrarna om en eventuell 30-års present iväg 🙂 Tack!! Skulle nog funka fint i Sundsvall 🙂

 • Reply
  Hanna
  13 maj, 2016 at 10:31

  Det låter kul! Klart du ska. 😀

 • Reply
  Löpcoach på önskelistan. | Do it for yourself
  19 maj, 2016 at 09:01

  […] 30-årsdag, vilken fortfarande är stående men en sak har tillkommit. Jag inspirerades lite av Ida när hon skrev om det. Inte för att härma för att hon också önskade samma sak, utan mer för […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: