Löpning Lopp

Den stora löparveckan coming up!

Alltså, det är helt galet! Nu är den snart här! Den stora löparveckan nummer ett här i stan! Buller och brak, lopp varenda dak (dag)!

Förutom att det ska springas en herrans massa lopp så har även Göteborgsvarvets mässa flyttat in till Svenska Mässan, dvs. i princip vägg i vägg med mitt jobb, så behöver jag en extra liten lunchpromenad på torsdag eller fredag vet jag vart jag går (om mässan är bra, vill säga). Framförallt gör mässflytten det hundra gånger enklare att hämta ut nummerlappen, bara svänga förbi och plocka ut den whenever istället för att behöva åka hela vägen till Slottsskogsvallen som förut. För övrigt någonting som jag blev jätteglad över, men som visat sig uppröra utomsocknes som nu måste åka både in till stan och sedan till starten vid Slottsskogsvallen… Kan förstå dem, men förstår också att Göteborgsvarvet vill att mässan ska växa, och då är det ju helt naturligt att flytta den.

Tävlingsagendan för veckan

Tisdag / TrailVarvet

Premiär för detta lopp! Svårt att låta bli att ställa upp då. Jag menar, tänk om det blir värsta stora grejen och så har man fått vara med och springa allra första upplagan? Mäktigt ju.

Onsdag / StafettVarvet

En kul tradition på mitt förra jobb som jag nu lyckades ta med mig till mitt nya jobb. StafettVarvet hade sin premiär för två år sedan, och jag har lyckats få ihop lag alla tre åren. Rätt stolt, tihi. Eventuellt ställer jag min plats till förfogande för annan springsugen kollega, eftersom jag ändå ska springa två andra (och lite längre och jobbigare) lopp denna vecka. Vi får se hur det blir! Framförallt lär det bli en trevlig kväll med kollegiet.

Läs mer

StafettVarvet 2014
StafettVarvet 2015

IMG_0611

Lördag / GöteborgsVarvet

Herregud vad jag inte känner mig redo för detta. Men jag tror att det är halva grejen med lopp. Att inte känna sig redo alltså. Vem har någonsin känt sig redo? Okej, svara inte på det om du alltid känner dig redo, jag vill leva i tron om att alla mår så här… Jag hade ju kunnat träna mer, äta bättre osv. osv., men hörni, man har ett liv också och jag är ju, som jag påminner mig själv om då och då – inte elitidrottare. Jag kommer ändå inte vinna Göteborgsvarvet så jag får väl se det som en seger om jag bara tar mig runt utan större olyckor.

Läs mer

GöteborgsVarvet 2014

”Vad har du för tidsmål för Göteborgsvarvet?”

Det är en fråga jag har fått från ganska många håll den senaste tiden. Och jag har funderat på om jag ju kanske borde ha något sånt. Jag vet inte varför jag inte ens har tänkt i de banorna… Kanske för att jag inte vill sätta någon extra press på mig själv? Men jag hoppas ju ändå på att ta mig runt lite snabbare än jag gjorde förra gången, dvs. snabbare än 2:14-ish. Förra gången var jag i och för sig i bättre form och pollensäsongen var redan över. Inte för att jag försöker komma med några ursäkter då… 

IMG_0599

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Erika - Löpningen & Jag
  14 maj, 2016 at 11:40

  Skitbra med mässan i stan ju! Vårt hotell ligger bara upp för backen, så vi slipper krångla oss runt med bilen. Och om mässan blir större och roligare gör ju inte saken sämre heller. Tummarna upp från vårt håll i alla fall 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   15 maj, 2016 at 10:24

   Jamen gött!! Tycker också det är kanon med mässa i stan, enligt vad man kan läsa så verkar den ju redan större och bättre än den varit förut, hoppas det stämmer så man kan gå runt och suga i sig inspiration där en stund 🙂

 • Reply
  Fredric
  14 maj, 2016 at 12:45

  Tänkte bara berätta att jag alltid har känt mig redo för de lopp jag har sprugnit 😉

 • Reply
  Anna (orka mera)
  14 maj, 2016 at 16:28

  Vilken vecka! Måste ju vara sjukt inspirerande att bo i Göteborg just nu!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   15 maj, 2016 at 10:26

   Ja, skoja inte. Löpning, löpning överallt 😀
   Det ryktas om att blå linjen kommer in mot centrala Gbg imorgon, ska nog gå ut och spana på den på lunchen varje dag denna vecka 😀

 • Reply
  Mari
  15 maj, 2016 at 13:58

  Vilken toppenvecka :). Heja dig, ska tänka på dig 🙂

 • Reply
  Anna Jansson
  15 maj, 2016 at 22:38

  Woho så skojigt!!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: