Löpning Lopp

Dags för första upplagan av TrailVarvet

Som man säger i Mello: Nuuuu köööör vi!

Yes, nu finns det ingen återvändo. Varvetveckan ÄR här. Tro det eller ej! Ikväll är det dags för mig att springa den första upplagan någonsin av TrailVarvet. Är mycket pepp (och lite nervös) för det. Tydligen är loppet fulltecknat med ca 1100 löpare, så det känns lite extra kul att få vara en av dem. Bra att det är så här i början av veckan, så man kan springa det och ändå ha några dagar att ta igen sig före stora Varvet. Om man tycker det är kul och vill springa fler gånger, menar jag.

Häromdagen dök banprofilen för Trailvarvet upp, och jaaa, vad ska man säga? Det ser ut som att det går uppåt… En hel del. Med den uppförsstarten känns det också lite smått oroväckande att det inte kommer någon vätskekontroll förrän runt 5 km, men det ska ju inte bli så varmt så det kanske funkar ändå.

trailvarvet

Framförallt känns det roligt att få springa i Änggårdsbergen! Det har liksom stått på min att-göra-lista ett bra tag, men man blir så himla bekväm av sig och springer där man känner sig hemma. Känns så onödigt att sätta sig på en spårvagn för att sedan springa, när man lika gärna kan börja springa direkt. Så det ser jag fram emot! Alla säger att det är så fint i Änggårdsbergen, och jag vet ju redan att det är fint i Botaniska trädgården som man också springer igenom.

Botaniska trädgården i Göteborg

Göteborgs botaniska trädgård

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anders
    17 maj, 2016 at 07:44

    Yes, nu börjar det! Ska bli jäkligt kul att få vara med första gången. Lycka till ikväll!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: