Löpning Lopp

Stafettvarvet 2016 – traditionen lever vidare!

Lyckades starta upp en jättefin tradition på mitt förra jobb, nämligen att springa Stafettvarvet. Fem personer i ett lag springer knappt 4 km var. Sedan får man picknick från mat.se och det blir en trevlig kväll med kollegorna.

Sedan bytte jag jobb. Föreslog för mina nya kollegor att vi skulle springa Stafettvarvet tillsammans och uppslutningen var helt galet bra, och igår var det dags. Själv intog jag rollen som lagledare och coach och vilade mina stackars stela ben efter tisdagens trailvarv och inför lördagens Göteborgsvarv. Men det suger klart i tävlingstarmen när man står och tittar på… Men trevligt var det ändå, för jag menar, ett lopp är ett lopp är ett lopp.

stafettvarvet

Stämningen i Slottsskogen var god, det sprack upp och blev soligt till slut och båda våra lag presterade på topp! Jag tror att det bor tävlingsdjävular i oss alla, för det gick ganska snabbt! Tycker det är så himla trevligt att prick alla på mitt jobb gillar att träna – det bådar gott för framtida stafettsegrar!

Jag har varit med på Stafettvarvet sedan starten, och det märks att det har vuxit. Lite struligt vid starten till exempel, när vår startgrupp tydligen redan hade startat före utsatt tid och våra första löpare fick rusa iväg ordentligt för att hinna ikapp. Utöver det funkade det mesta fint och det var en bra kväll. Kollegorna tyckte det var kul, så detta blir definitivt en tradition!

stafettvarvet1

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: