Allt och inget

Göteborgsvarvet Expo

svenskamassan

Alltså, herregud! Är man i Göteborg eller i närheten måste man passa på att gå på Göteborgsvarvet Expo denna helg. Jag hämtade ut min nummerlapp igår och passade på att spana lite på mässan. I mer än två timmar! Och då åkte jag egentligen bara hem för att det började bli sent, inte för att jag var less.

salming

Jag kan förstå att vissa tycker att det är lite osmidigt när mässan inte ligger i anslutning till startområdet, och nu kan jag ju bara tala för mig själv, men: 2014 när jag sprang Varvet förra gången tror jag att jag var på mässan i cirka tio minuter. Årets mässa spelar i en helt annan liga, så jag säger tummen upp! Nackdelen är att det blev lite dyrt… Det fanns alldeles för mycket att köpa. (Jag handlade så mycket att vi nog får ta det i ett annat inlägg.)

asics

Butiker, tävlingar, lopp, mässpriser, föreläsningar, rödbetsjuciesmakprov, Toughest-hinderbana, gör-din-egen-hejaskylt-station… Ja, allt möjligt fanns på årets mässa! Så himla inspirerande att bara strosa runt där och känna på stämningen. Så många löpfrälsta på så liten plats. Och så är det ju trevligt att alla säger ”Lycka till på lördag” varje gång man drar visakortet…

toughest karitraa

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Anna
  20 maj, 2016 at 19:45

  Ahhhh. Den var grym! Men jag ångrar fortfarande att jag snålade….

 • Reply
  FIT by Emma Hå
  20 maj, 2016 at 23:04

  Jag jobbar där imorgon mellan 12 och 17 😀 Ska försöka klämma in en runda bland montrarna efter jobbet… hoppas det finns något kul kvar då!

 • Reply
  Vad jag tog hem från Göteborgsvarvet Expo - Träningsblogga
  2 juni, 2016 at 18:19

  […] många av er vet flyttade Göteborgsvarvets mässa in till stan i år. Närmare bestämt till ungefär 300 meter från mitt jobb. Easy peasy att […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: