Länkkärlek

Frossa i race reports

DCIM157GOPRO

Oj, vad hände? Vet inte om det var urladdningen som Göteborgsvarvet var, eller om det är jobbet eller vad? Men plötsligt gick jag från superpepp till halvdepp. Jag försöker ta mig ut och springa, men är för trött, försöker skriva något i bloggen men jag stirrar bara på en tom skärm. Men det är så där det blir. Så fort jag har tränat ett pass, alternativt anmält mig till något nytt lopp så är nog allt som det ska vara igen. Under tiden tänkte jag tipsa om några fina saker jag läst i bloggsvängen de senaste dagarna.

Frossa i race reports

* Erika gjorde ett drömvarv! Läs hennes race report från GöteborgsVarvet. En blir alldeles lycklig av att läsa, och hoppas att man får uppleva ett sådant lopp då verkligen ALLTING stämmer.

* Det var väl runt en 40-50000 pers som sprang Varvet i helgen, och bland dem hittar vi även Clara och Åsa. Och Jens!

* Och läs och häpna! Varvet var inte det enda loppet som gick av stapeln i helgen! Anna sprang Ecotrail Oslo (45 km!) och här får man inte bara frossa i ord, utan även i bilder. Och den vätskekontrollen (eller matstationen?) ser ut som en dröm, en sådan (eller flera) borde alla lopp införa. Cola, liksom!

* Maria sprang Täbyloppet, och det så snabbt att hon hamnade på prispallen. All respekt! Jag vill också bli snabb på milen!

Har du läst (eller skrivit) några bra race reports den senaste tiden? Länka gärna i en kommentar – jag ÄLSKAR att läsa race reports. 

 

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Madde
  25 maj, 2016 at 07:48

  Nu har jag inga tips att komma med, men vill tacka för att du inspirerar i din blogg. Nu har jag själv börjat lite smått och målet är Göteborgsvarvet nästa år. Vet inte om jag lider av någon form av sinnesförvirring eller bara en helt normal 50 årskris, men så är det iaf hihi

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   25 maj, 2016 at 17:30

   Men tack snälla du! Blir så glad att jag kan inspirera! 🙂
   Och vilket grymt mål, heja!

 • Reply
  Anna
  25 maj, 2016 at 08:10

  Ja det MAT-kontrollen var to die for! Salta kex liksom… Jag måste dit igen ?

 • Reply
  Rund är också en form!
  25 maj, 2016 at 08:48

  Känner igen den känslan. Den brukar komma efter planerade lopp… 🙁
  Just nu är jag superpepp (eller var det stressad….) 😮 Men gissar att jag kommer ha lite problem att ladda om till augusti sen, efter ultran… *hoppas det går* 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   25 maj, 2016 at 17:32

   Klart det går!
   Men jaa… alltid lite segt att komma igång igen. Som att luften går ur en!

 • Reply
  Åsa
  25 maj, 2016 at 08:58

  Du får inte glömma Märta på https://trailflirt.wordpress.com/ som sprang Tjejmarathon i helgen! Hela fem mil! Där ligger vi i lä… 😉

 • Reply
  Mia
  25 maj, 2016 at 09:25

  Näe, inte en enda race report den senaste tiden faktiskt. Kanske kan skriva om något av mina preggopass på spinningcykeln? Berätta hur röven framför ser ut och sånt där? 😀

 • Reply
  Erika - Löpningen & Jag
  25 maj, 2016 at 19:59

  Så himla inspirerande läsning på länkarna! Det är något speciellt att läsa rapporter från samma lopp som man själv sprungit, ännu mer intressant än vanligt liksom 🙂

 • Reply
  Caroline Andersson
  26 maj, 2016 at 21:20

  Kraftprovet i Trollhättan, 11,6 km, ordentligt kuperat, perfekt inför fjällmaran och underbar publik hela vägen!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: