I huvudet

Betygsstress och Håkanvecka

Det är den värsta tiden på året.

Vadå? tänker kanske du. Det är varmt, vi har hela sommaren framför oss, man kan äta glass till middag och så vidare. Ja, jag vet. Men det är också betygstider. Det är den tiden på året då jag har som allra mest ångest, även fast jag vet att jag gör mitt jobb och allt jag kan, men jag mår alltid så dåligt och ifrågasätter mig själv ändå. Men det är bara att ta sig igenom de här två sista veckorna innan semester, sedan kan jag andas ut igen.

Jag ser ändå ljuset i tunneln…

Mitt under den mörkaste tiden på året hade jag ett par saker som jag såg fram emot med känslan av att när de inträffar, då är det i princip sommar. De två sakerna var:

* GöteborgsVarvet
* Håkan Hellström på Ullevi

Det betyder att det faktiskt i princip är sommar NU, för Göteborgsvarvet har ju varit och Håkan på Ullevi är på LÖRDAG. Alltså denna vecka. Det är helt galet! Hur vi satt i november någon gång och sa ”Åh, den 4 juni, då ska det vara fint väder, då ses vi hos mig och grillar och dricker vin och sedan drar vi till Ullevi och ser Håkan.”. Kändes som evighetslångt bort (och det var det ju också) och nu är veckan här. Galet.

Jag tror att tanken på Håkan på Ullevi kommer vara det som gör att jag mäktar med denna vecka… Här finns förresten en Spotifylista med Håkans bästa låtar. Apropå Håkan alltså.

islatte

Det är i och för sig också ganska nice att det har blivit sommarvärme och man kan gå ut och svalka sig med en islatte på lunchen… 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mari
  30 maj, 2016 at 18:43

  🙂 Härlig vecka och hoppas innerligt att alla dina betyg du ska sätta få lämna dina axlar snart. kramar

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   30 maj, 2016 at 21:03

   Jaaa, några dagar till bara så skall jag nog vara mitt vanliga jag igen sedan 😀

 • Reply
  Mari
  30 maj, 2016 at 21:19

  Bra det Ida. När åker du norrut i sommar?

 • Reply
  Rund är också en form!
  30 maj, 2016 at 22:30

  Är inget Håkan-fan, men låter ändå som en härlig avslutning på veckan! 🙂
  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   30 maj, 2016 at 23:22

   Ja, det blir nice! Missade förra Ullevi-spelningen så ser detta som min revansch 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: