Mat och dryck och annat gott Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Vad jag tog hem från Göteborgsvarvet Expo

Obs! Detta inlägg innehåller inga köpta länkar. Jag har betalat för varenda vara och åsikterna är mina egna. Bara för tydlighetens skull… 

Som många av er vet flyttade Göteborgsvarvets mässa in till stan i år. Närmare bestämt till ungefär 300 meter från mitt jobb. Easy peasy att svänga förbi och inspireras och spendera pengar med andra ord. Först gick jag och hämtade min nummerlapp så fort jag hade lunch samma dag som mässan öppnade och sedan svängde jag väl kanske förbi mässan ett par gånger efter jobbet också…

Men vad fick jag med mig hem då? Jamen, herregud. Håll i er. Hur mycket som helst. 

Kari Traa hade en underbar monter med galet fina färgglada kläder. Av någon anledning fastnade jag för allt det blåa, och köpte ett linne, en t-shirt och en långärmad tröja i blått.

varvetexpo1

Kompressionsstrumpor – ja, jag vet inte om det är placebo eller vad, men jag älskar att springa i kompressionsstrumpor och inbillar mig att mina benhinnor mår mycket bättre nu än innan jag sprang i sådana. Så jag slog till med två par i fina färger från Gococo. Mycket sköna – har såklart provsprungit dem!

gococo

När man tecknade en prenumeration på Runner’s World (ja, why not liksom?) fick man ett par ursköna träningsboxers från Björn Borg. Win-win.

bjornborg

I Stadiums butik hittade jag ett par ursnygga Adidasshorts. Korta, men inte så där extremt hotpants-korta så det känns som att man springer i underkläder, svarta, snygga med Adidas tre ränder och de funkade perfekt att springa i, ty jag testade redan på Göteborgsvarvet. Tillsammans med en av tröjorna från Kari Traa.

adidasshorts

Allra mest nöjd är jag nog dock med… wait for it… mina nya träningstajts! Ja, jag är ju en träningstajtsshopaholic, det är ingen hemlighet, och nej jag hade inte tänkt köpa några tajts men kunde ju INTE låta bli när jag såg dessa megasnygga. Ett enda par fanns det kvar och de var i min storlek. Då går det inte att bara gå oberörd förbi… De är tydligen någon slags OS-upplaga och dessa ska alltså ”fira de atleter från Afrika som är på väg till Rio de Janeiro”.

adidastajts

Det blev också en del godsaker. Älskar Paulúns supergröt så jag slog till på sådan tillsammans med Supermüsli och Supermix när de hade ett grymt mässpris. Smakade dessutom på en rödbetsjuice som, tro det eller ej, var riktigt himla god så jag fick med mig sådan hem också förstås… Och proteinflingorna fick jag gratis och var supergoda de också.

varvetexpo-001

Och sist men inte minst… Eller jo, kanske minst, men ändå värd så himla mycket: Göteborgsvarvetvattenflaskan! Den som hänger med och inspirerar på gymmet när jag drömmer om nästa lopp.

varvetflaskan

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  FIT by Emma Hå
  2 juni, 2016 at 20:17

  Mäh tyckte väl att du var extra stiligt klädd på dina varvet-bilder. Inte konstigt när allt var sprillans nytt och tjusigt! 😉

  • Reply
   FIT by Emma Hå
   2 juni, 2016 at 20:22

   Förresten så stod jag och jobbade i montern precis mittemot Kari Traa i två dagar… du kan tänka dig hur ledsen jag var över att inte ha råd att köpa något =(

   • Reply
    Träningsblogga - Ida
    3 juni, 2016 at 08:04

    Ja, det kan jag verkligen tänka mig! Särskilt jobbigt för dig som älskar färgglada träningskläder!

 • Reply
  Fredric
  2 juni, 2016 at 21:45

  Till och med jag har köpt idrottskläder denna vecka: två par vita Running Thin Seger blev det. Har kört tre månader med vanliga svarta Topeco (fungerar faktiskt jättebra), men nu får det bli lite mer ordning och reda inför min planerade mängdökning på +1 km per vecka. P.S. Kompressionsstrumpor fungerar, för mig gjorde de en skillnad på 5-10 sek/km när jag tränade som mest.

 • Reply
  Märta
  2 juni, 2016 at 22:03

  Det är nästan värt att åka till Göteborg fast man inte ska springa varvet, bara för att få gå på varvsmässan!

 • Reply
  Rund är också en form!
  2 juni, 2016 at 23:02

  Den där längden på shorts skulle jag vilja ha. Har ett par längre shorts (ca 1 dm ovanför knät) men tycker korta, ofta blir så hiiiimla korta… 😮
  PS. Funkar din blogg igen? Eller kan du inte logga in själv? 🙁

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 juni, 2016 at 08:07

   Ja, just denna shortslängd blev faktiskt perfekt! 🙂
   Yes, nu funkar bloggen som den ska. Det var en backup från webbhotellet som krävdes..

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: