Allt och inget

Tillbaka i bloggosfären!

Nu vet jag inte hur ofta ni går in på min blogg, men det är säkert någon av er som har märkt att den låg nere ett par dagar. Förmodligen var det inte lika traumatiskt för er, men för min del var det kanske så att jag bröt ihop och bestämde mig för att aldrig mer engagera mig i någonting och kanske tänkte jag att jag hade SLÄNGT bort tre år av mitt liv på att bygga någonting som inte längre fanns, och kanske tänkte jag på alla race reports och dylikt som bara var försvunna i intet och som jag aldrig mer skulle kunna läsa och då kanske jag skulle glömma bort känslan under alla lopp jag har sprungit, och så vidare… Ja, kanske reagerade jag så.

Efter en radda mail till supporten på webbhotellet återställde de i alla fall bloggen till det skick den var innan allt försvann i tisdags, så det var väl egentligen ingen fara på taket (som man typ aldrig säger).

Nu är planen att flytta bloggen till en annan domän, som redan är köpt och betald, men vi får se om jag vågar – kanske råkar trolla bort den igen… ?

Desktop5

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jens
  3 juni, 2016 at 08:17

  Va kul och se att du fick till allt igen. Du lät lite deppig för någon dag sedan på Instagram, vilket är förståligt. Tänkte senast i gå på hur det gick för dig.
  Men nu kan du ju ha en skön helg och tänka på annat
  Trevlig helg!

 • Reply
  Linnea
  3 juni, 2016 at 08:36

  Så skönt att det löste sig!!! Förstår du fick ett bryt. ☺️

 • Reply
  Mia
  3 juni, 2016 at 09:22

  Puh… Har faktiskt varit inne och vänt några gånger… Skönt att du är tillbaka \o/

 • Reply
  Rund är också en form!
  3 juni, 2016 at 09:23

  Förstår din panik. Vet inte vad jag hade gjort! 😮

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: