Allt och inget

Träningsblogga for life

5 juni, 2016

Att byta hemsida var lättare sagt än gjort. Tror att allting som kunde gå fel gick fel, och till slut tappade jag tålamodet, började sakna Träningsblogga och därför är jag tillbaka. Ett namnbyte var helt enkelt inte värt slitet. Men detta kan man ju säga: att supporten på City Network har fått jobba för sin lön de senaste dagarna, så som jag har hört av mig stup i kvarten…

Så nu är det traningsblogga.se och ingenting annat som gäller. Det känns bra och jag känner mig hemma i min lilla hörna av internet. Inget mer flyttande, nu är det Träningsblogga for life. Om jag så fortfarande bloggar när jag är 90, då är det traningsblogga.se som är adressen. Om jag slutar att blogga om träning och ger mig på att blogga om politik istället, då är det traningsblogga.se som är tillhållet.

peaceout

Och rätt vad det är så fick man en bonuslördag också. Det är fortfarande sommarvärme i Göteborg, så jag ska ut och passa på att njuta lite av denna lördagssöndag. Det står ju trots allt på min bucket list att jag ska njuta av solen. Bra bucketlist-punkt ändå!

När solen inte värmer lika mycket (typ ikväll) kommer jag tillbaka hit och berättar om världens frickin awesommaste kväll: masspsykosen på Ullevi igår. Har fortfarande gåshud.

hakanullevi

 

10 Comments

 • Reply Erika - Löpningen & Jag 5 juni, 2016 at 16:40

  Bra beslut, jag diggar träningsblogga mycket 😉

  • Reply Träningsblogga - Ida 6 juni, 2016 at 13:36

   Hehe, det är bra att du diggar för nu kommer träningsblogga aldrig försvinna 😀

 • Reply Anna (orka mera) 5 juni, 2016 at 18:42

  Haha, här får man allt hålla tungan rätt i mun om man ska hänga med i svängarna 🙂 Träningsblogga är coolt. Det är liksom du. Även om jag vet att jag har frågat dig en gång om det var en uppmaning eller liksom ett verb. Eller norrländsk slang för träningsbloggen 🙂 Hur som helst, mig trollar du inte bort så lätt, jag hänger kvar. Jag måste ju få läsa om Håkankonserten för bövelen 🙂

  • Reply Träningsblogga - Ida 6 juni, 2016 at 13:37

   Haha ja just det, det har du ju faktiskt frågat 😀
   Och jag blir så glad att jag inte kan trolla bort dig!!

 • Reply Malin - Lite Längre 6 juni, 2016 at 08:56

  Har nog inte helt hängt med i svängarna, men säger som Anna. Jag hakar på oavsett adressbyte eller ej!

  • Reply Träningsblogga - Ida 6 juni, 2016 at 13:38

   Så glad för det!! 🙂 Fast nu blir det aldrig ens några fler försök till adressbyte tror jag 😀

 • Reply Emmi - explorista.se 6 juni, 2016 at 14:01

  Har hängt med din lilla historia och tror jag föredrar att du fortsätter blogga om träning framför politik. Men vem vet, du kanske gör det intressant också! 😀

  • Reply Träningsblogga - Ida 6 juni, 2016 at 14:42

   Haha tveksamt faktiskt. Tror jag låter andra sköta politikbloggarna ändå 😀

 • Reply Rund är också en form! 6 juni, 2016 at 17:20

  Jag är imponerad att du har en .se-adress.
  Jag försökte men gav upp. Jag har inte tålamodet eller kunskapen. Blev galen, trots att jag läste ”steg-för-steg-sidor” och kände mig bara korkad…. 🙁

  • Reply Träningsblogga - Ida 6 juni, 2016 at 18:42

   Det är så himla jobbigt att inte kunna saker! Jag blev också galen av allt himla försöka-flytta, så jag gav ju också upp… Liksom inte värt att sitta och stressa upp sig och bli upprörd över en sådan sak kände jag! :O

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: