Länkkärlek Löpning

Vi som åker till Sälen och springer fjällhalvmara

Som ni kanske vet, i alla fall ni som har hängt här ett tag, ska jag åka till Sälen och springa ett fjällhalvmaraton i slutet av sommaren. Som vanligt går tiden så himla snabbt, så Sälen som kändes så långt borta när jag bokade (i mars!) börjar nu komma närmare och närmare… När det bokades tänkte jag att ”herregud, man har ju hela semestern på sig att träna” och hipsvips så är semestern här (om ett dygn).

Nu känns det alltså plötsligt att jag faktiskt ska springa det där loppet i fjällen. Det har varit så fjärran och jag har mest, av förklarliga skäl, fokuserat på Göteborgsvarvet. Idag kom jag dock ihåg att fråga chefen om jag inte skulle kunna få vara ledig den där fredagen innan loppet (och det fick jag såklart) och då blev det plötsligt verkligt. Som att jag har gått och tänkt att hon kanske skulle säga nej och så skulle jag få lov att ställa in det… Fast det hade ju gått ändå, jag hade bara kommit fram till Sälen lite senare.

I och med den där extra lediga dagen får jag nu förutom att springa lopp även en möjlighet att hänga mer med järngänget som ska ta sig an Sälenfjällens 21 km tillsammans! Jag har bara träffat en av dem förut, men det känns på något sätt ändå så himla naturligt att vi ska åka dit tillsammans. Och trots att tiden går så himla snabbt, så börjar jag känna mig redo för att ta mig an fjällhalvmarautmaningen nu!

Gänget som åker till Sälen och springer halvmara

Malin har jag träffat förut, senast när vi sprang ett långpass genom Göteborg för ungefär en månad sedan, men i övrigt så är det nya bekantskaper jag åker med. Eller det beror ju på hur man ser på saken. De har ju alla bloggar, varav vissa jag har följt ett bra tag, så jag har nog rätt bra koll på dem ändå.

Klicka på bilderna för att komma till respektive blogg

Skärmavbild 2016-06-09 kl. 16.28.10

Skärmavbild 2016-06-09 kl. 16.28.31

Skärmavbild 2016-06-09 kl. 16.27.38

Skärmavbild 2016-06-09 kl. 16.27.52

Skärmavbild 2016-06-09 kl. 16.27.19

 

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  9 juni, 2016 at 19:46

  YEAY för din chef ! 😉
  PS. Skulle vi ta bilen upp tillsammans, eller vad sa vi?

 • Reply
  Mari
  9 juni, 2016 at 20:34

  Åh vad jag längtar 🙂 Ska bli SÅ kul… snaaart.

 • Reply
  Linnea
  9 juni, 2016 at 22:43

  Weeeeee det kommer bli grymt!!

 • Reply
  Katta - Bucketlife
  10 juni, 2016 at 08:40

  Så grymt att dra iväg med likasinnade och det är ju så jäkla kul att träffa nya människor – särskilt när man redan ”känner” varann!

  Imponerad av er – fjäll är ju tufft, men vilken belönande löparbana det är. Vyerna!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   11 juni, 2016 at 18:19

   Ja, men det är tur att jag aldrig har sprungit i fjällen och inte riktigt fattar hur tufft det kommer bli! 😀

 • Reply
  Camilla Lind
  10 juni, 2016 at 08:43

  Verkligen ett järngäng!! Ni kommer få det så himla kul!

 • Reply
  Malin - Lite Längre
  11 juni, 2016 at 10:38

  Ni kommer ha så kul tror jag! Även om det blir lite jobbigt ibland. Sälen är vackert!

 • Reply
  Fjällmaraträningen är officiellt påbörjad! - Träningsblogga
  11 juni, 2016 at 19:58

  […] ser dagens löprunda lite som en kick-off och officiell start av träningen för Fjällmaraton Sälen! Sprang visserligen bara 6 km idag, men ändå… Det känns som att jag är igång igen! Ser […]

 • Reply
  Om att lägga årets största utmaning precis efter semestern - Träningsblogga
  8 juli, 2016 at 13:19

  […] liten fågel viskade i mitt öra att det bara är sju veckor kvar till Fjällmaraton Sälen. Det var i och för sig ett tag sedan, så nu kanske det bara är sex veckor kvar? Jag vet inte, […]

 • Reply
  Dags för veckans första resa! - Träningsblogga
  23 augusti, 2016 at 07:22

  […] jag har ju aldrig varit i fjällen, fatta bara den upplevelsen! Och så ska ju få träffa alla de här personerna, bara en sådan […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: