Video

Glad sommar!

Förlåt! Jag vet att jag redan har tjatat ett tag innan den ens började, men jag kan inte låta bli och nu är den här! Semestern! Och ja, jag vet! Det är helt absurt att jag är ledig i nästan nio veckor, men för ordningens skull kan vi väl alla vara medvetna om att lärare inte har sommarlov: vi har semester + komptid som vi har arbetat in under våra 45-timmarsveckor. Okej, bra, då var det sagt.

Helt enligt traditionen blev första semesterkvällen en enda radda av inställda händelser pga trötthet och huvudvärk. Precis så där som det alltid blir efter ett läsårsslut. Fredagen bjöd således varken på löpning eller vin med vänner. Men det är ju många dagar kvar på denna semester, så det skall nog hinnas med ändå.

Är det någon av er som har gått på semester än, eller är jag först ut i Sverige? Det känns lite så. 

sjomanshatt

Jag ska visa er Göteborg!

Nu inleds semestern med en månad i fina Göteborg. Otroligt pepp på det eftersom jag aldrig firat särskilt mycket sommar här, utan i regel dragit från stan så fort semestern börjat. Så medan jag firar semester på bästkusten ska jag passa på att fota och filma och tipsa er om bra grejer, hoppas jag! Är det någonting särskilt ni vill läsa om/se bilder från, hojta till bara! Nästa vecka kommer mina föräldrar hit, så då kommer det med all säkerhet turistas lite, eller ja, jag kommer i alla fall inte sitta inne och maratonkolla nya säsongen av Orange is the new black.

Jag har ju lovat (om det nu är ett löfte eller ett hot) mer rörlig bild till bloggen i sommar, och därför tänker jag att det passar fint att önska er alla en glad sommar med en timelapse jag gjorde under Håkandagen. Är så himla förtjust i det här med video alltså.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Fredric
  11 juni, 2016 at 02:29

  Snygg hatt och grattis till SM-guldet i semester 😉

 • Reply
  Anna (orka mera)
  11 juni, 2016 at 06:30

  Semester alltså!!!! Längtar! Och Göteborg blir ju hur bra som helst. Ska nog också ta mig dit lite i sommar.

 • Reply
  Victoria Karlsson
  11 juni, 2016 at 09:07

  Vilken rolig film! Grattis till semestern!

 • Reply
  Malin - Lite Längre
  11 juni, 2016 at 10:35

  Vilken härlig film! Och ha det bäst på semestern!

 • Reply
  Mari
  12 juni, 2016 at 09:11

  Woohoo! Värsta sommarkänslorna, underbart 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: