Allt och inget

Förnöjer mig mest hela tiden

Vänner!

Jag fick besök från Luleå. Det innebär att jag, som vanligtvis har bloggen högt på min prioriteringslista, plötsligt inte har tid att knåpa ihop alla blogginlägg som jag går runt och tänker på. För alltså, jag har skrivit minst 25 blogginlägg i huvudet de senaste dagarna. Medan jag gör det ränner jag mest runt på museum och fiskekyrkor och räkfrossor och spårvagnar och ser på fotbollsmatcher och dricker rosévin. Men om några dagar är jag tillbaka med full fart igen, både vad gäller träningen och bloggen!

Idag hoppas jag i alla fall på att kunna klämma in en löprunda mittemellan alla andra roligheter, det vore skönt.

IMG_7297

Sitter till exempel på Göteborgs stadsmuseum och lyssnar på musik. 

Om löpning

Men hörni, om ni märker att ni börjar få cravings efter mina supertips för löpning (jag fattar ju om det händer (?)…) så kan jag rekommendera en sväng förbi mina högst ovetenskapligt förankrade tips för den som vill börja eller precis har börjat springa. Jag kallar det hela ”Hur börjar man springa?”.

På återseende inom en snar framtid.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lifestyle by Cherie
    18 juni, 2016 at 11:00

    Känner igen det där med att skriva en massa inlägg i huvudet men inte ha tid att sitta vid datorn 🙂 Njuta av allt det där roliga, rosé och fotboll låter ju helt klart bäst i mina öron 😉 Fast jag har bytt ut rosé mot min träningscykel som jag sitter på framför de flesta matcherna numera 🙂

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: