Sammanfattning

Veckans träning – och träningsvärk!

En semestervecka gjord, åtta veckor to go. Träningen denna vecka är jag nöjd med, för jag fick till en hel del fastän jag till och med har haft (har) långväga besök i veckan. 18,5 sprungna km (inklusive lite backträning), ett pass core och två pass Bodypump har jag lyckats klämma in mitt bland alla EM-matcher, museibesök och rosévinsmiddagar.

Idag går jag runt (eller ligger mest) med rätt ordentlig träningsvärk efter gårdagens Bodypump. Det var ny koreografi (kallar man det koreografi i Bodypump?) och jag tog i rätt ordentligt, och ja, det känns idag. Men än så länge är det bara sådan där skön träningsvärk, ni vet, sådan som gör så man känner att man lever. Gissar att det kommer vara värre imorgon… Men lite träningsvärk är alltid härligt!

Nästa vecka satsar jag nog på ungefär samma träningsmängd, tyckte nog att det var ett bra koncept!

Är du nöjd med din träning denna vecka?

DCIM158GOPRO

 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  FIT by Emma Hå
  19 juni, 2016 at 15:33

  Jag är ganska nöjd, men hade gärna fått in lite mer löpning. Två utekvällar och två gympass med efterföljande träningsvärk har gjort mig tillfälligt avtaggad på löpning. Men idag fick jag iaf till ett pass så är tillbaka på banan igen =)

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 juni, 2016 at 09:23

   Ah! Utekvällar och träningsvärk kan ju ha den effekten… Tur att det alltid kommer nya veckor! 😀

 • Reply
  Fredric
  19 juni, 2016 at 17:02

  Absolut! Trettonde sprungna veckan i rad (totalt 100,0 km), utan några nämnvärda bekymmer. 12,0 km lättjogg denna vecka: 6,0 km i tisdags och 6,0 km (30:35) i fredags. Jämte löpningen har jag denna vecka som vanligt genomfört mitt eget styrkeprogram (tio situps och 20 sekunder sidoplanka) två gånger och mina skräddarsydda flexibilitetsövningar (14 st) även det två gånger. Slutligen har det denna vecka blivit lite mer lättrull (cykling) än vanligt, nämligen 107,3 km. Träningen ger bra utdelning!

 • Reply
  Rund är också en form!
  19 juni, 2016 at 21:13

  Ja, det heter koreografi även vid body pump. Eller ”ny release” om det känns bättre. 🙂
  Shit vad länge det var jag körde BP. Kanske borde ge det ett försök snart… 😀

  Kram M

 • Reply
  Anna (orka mera)
  19 juni, 2016 at 21:39

  Wow, har ni redan hunnit byta koreografin! VI får snällt vänta en vecka till! Och nu blev jag grymt nyfiken, vad gjorde ni med axlarna??? (min favo!)

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 juni, 2016 at 09:28

   Yes, helt plötsligt var det nytt!
   Och ooooj, vad gjorde vi ens med axlarna? Det enda jag minns är att det var sjukt jobbigt (axellåten är ALDRIG min favorit). Men jag har för mig att jag lyfte den där jäkla stången mot taket typ 25000 gånger.

 • Reply
  marinaefbg
  19 juni, 2016 at 21:46

  Jag gissar att jag kommer att få rätt rejäl träningsvärk om ett dygn eller två 😀 Har långvila efter 14 veckors hård träning och … jo.. uppskjuten träningsvärk. Den brukar komma som en slägga när jag långvilar. Men bara att bita ihop och komma ihåg att det är vilan som bygger upp! Denna vecka har jag tränat ett cirkelfys, ett eget styrkepass, två thaiboxningspass och ett PT-pass. En galet bra vecka, saknas bara ett grit-pass egentligen 😉

  Jag har två veckor kvar till semestern, sedan ska jag köra 2 pass om dagen i två veckor har jag sagt 😀 😉

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 juni, 2016 at 09:29

   Det var verkligen en galet bra vecka!
   Att köra två pass om dagen kanske man borde testa någon vecka! :O

 • Reply
  Mari
  20 juni, 2016 at 09:13

  Yes! Jag är nöjd, framför allt med löpningen igår 🙂

 • Reply
  hopihopi
  20 juni, 2016 at 09:22

  Jag är kanske inte direkt nöjd över kilometermängden jag sprungit, men själva passen/kvaliteten har varit bra. Så hyfsat nöjd i alla fall 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: