Utflykt

Semestertips i Göteborg

För några veckor sedan bloggade mina kollegor i nätverket BoH om sina semestertips och smultronställen i sina hemstäder. Tyckte det var ett fantastiskt bra tema, men själv bangade jag det då jag hade för mycket på jobbet och ville bjuda på ett genomtänkt inlägg med förhoppningsvis fina bilder till.

Men då tänker jag så här, istället för att plocka ut och göra en liten lista på saker att göra här i Göteborg så tänker jag tipsa om allt möjligt – högt och lågt – kontinuerligt under semestern. Besöka så många olika ställen i Göteborg som möjligt och visa dem för er. Utflyktstips, liksom! Allt blir ju inte så himla träningsfokuserat (nåja, åker man till skärgården kan man för all del springa även där), men man måste ju göra annat än att springa ibland också. Vad tror ni om det konceptet?

Bara den senaste veckan har jag åkt runt och samlat på mig bilder och tankar om flera olika ställen (har bara inte hunnit blogga om dem ännu pga mitt långväga besök). Bilden nedan är från ett sådant ställe, nämligen från en skärgårdstur till Brännö.

archipelago

 

Semestertips på andra ställen än i Göteborg

Bloggar om hälsas samlade semestertips hittar du här hos Helena.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mia
  22 juni, 2016 at 13:11

  Hänger gärna med runtom i Göteborg. Är själv väldigt dålig på att upptäcka min egen stad. Blir mest Gibraltargatan upp till jobbet 🙂

 • Reply
  Mari
  22 juni, 2016 at 15:55

  Detta hänger jag gärna med på 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: