I huvudet

Löparakademin söker ledare inför hösten

Har ni hört talas om Löparakademin? Själv följer jag dem på både Facebook och Instagram, och tycker att det de gör är så himla bra! Själv beskriver sig Löparakademin så här: ”Löparakademin är en ideell organisation som som arbetar med individ- och områdesutveckling i Sveriges miljonprogramsområden.” (Källa)

Kort sammanfattat kör Löparakademin 10-veckorsprogram med högstadieungdomar i utanförskapsområden, med syftet att genom träningar och workshops arbeta med målsättning och att lära sig att springa 10 km.

Läs mer om 10-veckorsprogrammen här. 

Bli ledare på Löparakademin?

Nu söker Löparakademin ledare till sina program i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Malmö, Uppsala och Västerås. Det är ideellt arbete förstås, och jag tror att det är grymt givande att vara med om. Själv har jag ju valt ett yrke där jag jobbar med ungdomar, och det finns fasen inget bättre än att uppleva ungdomar växa. När Löparakademin startade sin verksamhet i Göteborg funderade jag på att anmäla mig som ledare, men pga anledningar blev det inte så. I år har jag däremot skickat in en intresseanmälan. Inget är ju hugget i sten, de kanske inte ens vill ha mig, men jag tror verkligen att detta är någonting att åtminstone fundera på.

Kanske något du också ska fundera på?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mari
  23 juni, 2016 at 18:17

  Åh vad roligt! Synd att dom inte finns i Sundsvall.

 • Reply
  Fredric
  24 juni, 2016 at 01:28

  Jag tror att om någon kan klara den utmaningen så är det du Ida!

 • Reply
  Ida
  25 juni, 2016 at 07:44

  Det där är en riktigt bra grej. Hoppas de vill ha dig. Synd att de inte finns här.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: