Utflykt Video

Hur man åker till skärgården – en video

Om det var någon som missade inlägget om skärgården, alternativt vill ha en lathund i videoformat om hur man tar sig dit, alternativt bara vill se mitt senaste tillskott till youtube, då kommer här en video. Om hur man enkelt tar sig till skärgården i Göteborg.

Jag tycker det är så kul att göra sådana här larviga filmer. De fyller egentligen inget syfte, utöver det att det är så sjukt roligt att göra dem då. Och så är jag glad att ni finns, så att jag äntligen har en publik (tihi). Har dock inte vågat göra filmerna publika på youtube, går nämligen runt och tänker att folk är helt elaka och skriver elaka kommentarer där… Och elaka kommentarer är så sjukt överskattade. Sådana vill inte jag ha.

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Uppochhoppa
  27 juni, 2016 at 17:18

  Jag tror inte att folk är elaka på youtube? Måste genast kolla in videon! Jag har svettats lite med det här med att inte producera smart och genomtänkt o snyggt ( inte att din film inte är det, har som sagt inte tittat ännu) men du verkar vara avslappnad kring den biten!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 juni, 2016 at 23:28

   Ja, det är jag nog. Samma med blogginlägg. Börjar jag tänka för mkt på hur smarta och genomtänkta de ska vara, då låser jag mig. Så jag skriver och så blir det vad det blir 🙂

 • Reply
  Barbro Eliasson
  27 juni, 2016 at 17:40

  Ni har fin skärgård i Göteborg.Jag bor i Vallvik, vid det man kallar Jungfrukusten, också vackert! Tack för en glad, snabb och härlig resa! Barbro

 • Reply
  Rund är också en form!
  27 juni, 2016 at 21:21

  Jösses, vad du har filmat. Ambitiöst! 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 juni, 2016 at 23:29

   Hehe, inte så ambitiöst som man kan tro. Lät mest kameran stå och luta mot spårvagnsfönstret 😀

 • Reply
  hopihopi
  27 juni, 2016 at 22:05

  Härlig film 🙂 Blir alltid så sugen på Göteborg när jag läser din blogg. Min brors fru är därifrån och hon beskriver det alltid som en härlig stad

 • Reply
  Annelie
  27 juni, 2016 at 22:56

  Den var väl jättebra? Klart du kan göra den publik!

 • Reply
  Mari
  28 juni, 2016 at 10:41

  Underbart 🙂 Älskar dessa videoklipp.

 • Reply
  Dryden
  24 juli, 2016 at 15:25

  Haha, vilken skön film! 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: