Löpning

Run streak dag 3

Okej, det här med run streak är sjukt bra för mig! Jag blir helt pepp bara av tanken på den så jag längtar till nästa gång jag ska ut och springa. Den fyller sitt syfte, med andra ord! Nu har den ju inte pågått så länge, och ska inte pågå så länge till heller, men den funkar precis som jag ville.

Igår var det dag tre och då hade jag dessutom planerat in ett aktivt häng (det bästa slags hänget) med en vän. Vi tog en powerwalk på 10 km genom ett kvällssoligt Göteborg och så sprang jag också 5 km. När jag kom hem kände jag mig så där härligt slut. Vilket härligt avslut på söndagen! Få röra på sig och samtidigt prata av sig, win-win. Vi har planerat in fler träningsdejter i veckan, liksom kicka igång varandra. Det blir kul! Bl.a. planerar vi att åka runt till alla (eller kanske inte prick alla) stadens SATS-center – varför inte liksom? Vi börjar med Askim redan idag!

Det ska bli en grym träningsvecka. Önskar er alla en sådan också! 

Nöjd check på dag tre!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  blandare rostfri
  27 juni, 2016 at 10:16

  träna hårt 🙂

 • Reply
  Anna (orka mera)
  27 juni, 2016 at 14:20

  Grymt! Kul med SATS-turné, hoppas ni hittar något kul!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 juni, 2016 at 16:02

   Idag körde vi spinning + core med en helt grym instruktör. Succé direkt på denna SATS-turné!

 • Reply
  Rund är också en form!
  27 juni, 2016 at 21:17

  Låter dessutom som en perfekt kombo. Att gå långt och sedan köra löpning. Kroppen måste ju anpassa sig till längden, fast på ett BRA sätt. 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 juni, 2016 at 23:32

   Jamen exakt! Det var faktiskt ett bra upplägg, satsar nog på några fler sådana framöver! 🙂

 • Reply
  Märta
  27 juni, 2016 at 22:03

  Lyxigt med semester så man har tid att köra run streak! En gång planerade jag in en 30 dagars yoga streak, men sen råkade jag gå och tatuera axeln typ dag 25 och sen var det inte alls lockande att yoga de närmaste dagarna…

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 juni, 2016 at 23:33

   Ja, jättelyxigt faktiskt!
   Haha, förstår att du inte var så sugen på yoga just då… :O

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: