Annan träning än löpning Löpning

Run streak dag 4: ett trippelpass!

Åh, det spritter i kroppen bara jag tänker på att få träna! Tänk hur opepp jag var på träning för bara några dagar sedan och hips vips bara vände det. Nu vill jag gå på alla pass som finns och framförallt springa, springa, springa.

Igår var en riktigt bra träningsdag. Åh, vad jag önskar att man kunde hinna med all träning man vill även när man inte har semester. Men ingen idé att gnälla över det nu, jag ska försöka ta tillvara på den här tiden så länge det går. Igår hade jag bokat träningsdejt med en vän. Vi drog till SATS Askim och rev av ett spinningpass följt av core. Instruktören var så sjukt bra, ni vet så där helt lagom peppig utan att bli jobbig och klämkäck. Under corepasset fick jag bara plats längst fram i salen, så jag kunde inte fuska mig igenom några övningar som jag kanske brukar göra ibland…

Men varken spinningen eller coren innehåll någon löpning (duh) och att ge upp runstreaken redan dag 4 (eller någonsin) var ju inte ett alternativ. Så efter att ha slappat hemma ett par timmar hittade jag någon ny kraft och gav mig ut på en löprunda. Förväntade mig tunga ben, men det blev en sådan där löprunda då allting (!) kändes bra. Det var inte för varmt (hade till och med långa tajts på mig), jag andades bra, benen kändes starka och jag klarade till och med av att trycka ifrån rätt bra i både backar och trappor. 5 km nöjde jag mig med, och jag hoppas att den där goa känslan kommer tillbaka när jag kör längre pass senare i sommar.

Idag är det gym och såklart löpning också som står på agendan. Tränar du idag? 

DCIM158GOPRO

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mari
  28 juni, 2016 at 10:38

  Åh, vilken dag. Härligt 🙂

 • Reply
  FIT by Emma Hå
  28 juni, 2016 at 12:16

  Var just ute och kutade en runda i värmen, för första gången sprang jag runt tjärnet och hem på under 30 minuter 😀 Stor seger för mig!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  28 juni, 2016 at 14:28

  Älskar sånna där dagar då allt klaffar! Själv springer jag backar idag på bästa Söderåsen. Jobbigt men vackert!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   28 juni, 2016 at 20:19

   Eller hur! Gör alla jobbiga pass värda, för utan dem skulle man ju aldrig uppskatta klaffpassen 😀 Eller ja, kanske…

 • Reply
  Åsa
  28 juni, 2016 at 15:30

  Heja dig! Längtar galet till semester och mer tid för träning!!!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: