Lopp

GöteborgsVarvet 2017? Nu höjs anmälningsavgiften!

Imorgon höjs anmälningsavgiften till Göteborgsvarvet 2017. Jag är i valet och kvalet om jag ska anmäla mig eller inte. Precis samma känsla som jag hade förra året. Då slutade det med att jag anmälde mig och det blev ju en rätt så bra upplevelse ändå, om man säger så. Persade på halvmaran till exempel! Fick visserligen världens största blåmärke på köpet, men det är ju smällar (hihi) man får ta.

Trots trängseln och det där debaklet när alla i löparvärlden började hata på Varvet pga att de har varumärkesskyddat ordet Varvet, så är Varvet ändå Varvet och Varvet är folkfest! Det är en vecka av löparinspiration i luften överallt i stan. Kommer jag bryta ihop den veckan om jag inte ska stå på startlinjen själv? Det är frågan det.

Samtidigt är jag sugen på andra löputmaningar nästa år, men det ena behöver ju aldrig utesluta det andra? Åh, hjälp! Vad ska jag göra?

eftervarvet

Med bästa hejaklacken efter GöteborgsVarvet. 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lovisa
  30 juni, 2016 at 15:13

  Kör bara kör! Jag brukar tänka att du ångrar aldrig det du gör, bara det du inte gör!

 • Reply
  Fredric
  30 juni, 2016 at 18:00

  Tycker inte Göteborgsvarvet förtjänar den uppmärksamhet det har. Testa att köra lite kortare sträckor som 5 och 10 km, det ligger en väldig glädje i att springa fortare och att persa. Sedan är det ju öppet om du vill springa något längre lopp nästa år, ex. något annat halvmaraton, eller varför inte testa ett 6-timmars (där springer man hur kort eller långt man själv vill – coolt)!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   30 juni, 2016 at 21:36

   Mmm, jag gillar de flesta slags lopp och kör även en del 5 och 10 km-lopp. Tycker de alla har sin tjusning. Och så gillar jag även Gbgvarvet!

 • Reply
  Erika - Löpningen & Jag
  1 juli, 2016 at 07:22

  Jag tror, precis som du säger, att du kommer bryta ihop under Varvet-veckan om du inte ska vara med och springa 😀 haha!
  Jag är anmäld. Tänkte att det får bli tredje gången gillt, och sen får vi hitta på något annat kul i slutet av maj varje år ;D

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: