Löpning Sammanfattning

Hejdå juni och hejdå run streak!

Min runstreak är avklarad

Det är inte bara juni månad som tar slut nu, utan även min sju dagar långa (eller korta beroende på hur man ser på saken) run streak. Fredag – torsdag har jag sprungit varje dag, och utöver det faktiskt också tränat en del annat. Så vansinnigt nöjd faktiskt, men känner att det ska bli skönt att vila benen ett par dagar nu.

DCIM158GOPRO

Jag har ju inte sprungit särskilt långa pass, men skrapade ändå ihop över 3 mil, vilket är mer än jag brukar göra en vanlig träningsvecka. Därtill blev det en mil powerwalk, tre corepass, ett styrkepass och ett spinningpass. Jag har nog faktiskt aldrig tränat så mycket på en vecka förut, så det känns gött att veta att jag har det i mig. Men bäst av allt är ändå att jag inte har fått ont i några knän eller benhinnor eller någonting liknande alls fastän jag har sprungit varje dag. Känns hoppfullt inför framtiden! Det var riktigt roligt att testa på att springa varje dag! Jag skulle nog kunna tänka mig att fortsätta ett tag till, men jag vill ändå börja springa längre pass nu och då fungerar det nog inte att köra varje dag.

Det var alltså den sjunde dagen på runstreaken idag, och hade det inte varit för det så hade jag förmodligen inte tagit mig ut alls. Efter en spontan utekväll igår har jag varit så trött och seg idag att löprundan satt riktigt långt inne. Men ett löfte (även om det bara var till mig själv) går inte att bryta sista dagen. Det fattar ju alla. Så när kvällen kom lyckades jag slita mig upp ur soffan och ta en tur. 5 km i kvällssolen fick stänga runstreaken och juni månad.

DCIM158GOPRO

Och i juli blir det mer spring

Planen framöver blir att fortsätta köra en del styrkepass (framförallt core) nu när jag äntligen tycks ha kommit igång med det. Känner att det gör mig gott, och jag vill ju kunna springa och vara skadefri och då är det viktigt med styrka. Planerar också att komma igång ordentligt med backträning (Sälen närmar sig med stormsteg) och även med längre löppass.

Och så en påminnelse! 

Kom ihåg att det är juli imorgon och dags att öppna första luckan i #julikalender. Du hittar alla aktiviteter genom att klicka här samt på bilden #julikalender till höger här i bloggen. Där kommer den ligga hela juli månad så den är lätt att hitta. Hoppas att ni är många som hakar på!

Om du är med och kör julikalendern, gå gärna med i facebookeventet där alla kan dela bilder, blogginlägg och annat smått och gott. Inspirera varandra helt enkelt! Facebookeventet hittar du här.

DCIM158GOPRO

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mari
  30 juni, 2016 at 21:41

  Härligt jobbat 🙂 Vad snabbt tiden går, tyckte du nyss satte igång runstreaken. Kul 🙂

 • Reply
  Cecilia
  1 juli, 2016 at 08:19

  Bra sprunget och tränat!! Det ska du absolut var supernöjd med 🙂

 • Reply
  Clara Edvinsson
  1 juli, 2016 at 17:31

  Häftigt med en sådan utmaning, att sticka ut och springa 7 dagar på raken!

 • Reply
  Snart ses vi, Norrbotten. - Träningsblogga
  12 juli, 2016 at 16:27

  […] Yoga. Funderar på att göra som med runstreaken, en yoga […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: