Lopp

Man ska lyssna på sig själv

Det har varit en del velande från mitt håll angående huruvida jag ska springa Göteborgsvarvet nästa år eller ej. Jag har bett om råd i bloggen, på facebook, på twitter, på instagram, via sms och telefonsamtal. Med så mycket velande kanske man tror att jag egentligen känner mig klar med Göteborgsvarvet och borde satsa på någonting annat, men så fick jag det bästa av råd av en vän: ”Ida, du får ju lyssna på dig själv.” när jag berättade om vad jag hade skrivit om varvet i bloggen. De sista raderna i min race report från årets upplaga lyder:

”Och prick en minut efter målgång bestämmer jag mig för att jag vill satsa på två timmar nästa gång. Det där med att aldrig mer springa Göteborgsvarvet – den tanken är som bortblåst. Göteborgsvarvet är ju bland det roligaste som finns!”

Med det sagt: det blir Göteborgsvarvet även 2017. Det finns de som tycker att jag ska satsa på något annat lopp, men ärligt talat: behöver det ena verkligen utesluta det andra? Jag älskar ju folkfesten som Göteborgsvarvet bjuder på, så det är klart att jag ska vara med om det en gång till. Och säkert fler gånger efter det. Göteborgsvarvet var min 30-årskris och har en fin plats i mitt hjärta, sådant måste man hedra! En gång skrev jag till och med ett kärleksbrev till Göteborgsvarvet.

varvetmedalj

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lillian
  1 juli, 2016 at 12:06

  Klart du ska springa Göteborgsvarvet! Precis som du skriver behöver inte det ena utesluta det andra. Varvet är bra som ligger så tidigt och det gör gärna att man håller igång även de mörka och kalla månaderna på året. I ren självbevarelsedrift. 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   1 juli, 2016 at 15:29

   Haha jamen precis. Man kan inte ligga på latsidan under vintern om man ska springa lopp i maj!

 • Reply
  Anna
  1 juli, 2016 at 13:48

  Klart du ska springa! Jag har själv sprungit det jättemånga gånger! Det ÄR ett fantastiskt lopp. Det är inte förrän man börjar tröttna som man måste se sig om efter annat. Tills dess njut och ha det kul! Har själv inte bestämt mig hur jag gör, men alltså den där mässan lockar ju lite. Måste ha revansch för mitt lypsyl…!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   1 juli, 2016 at 15:31

   Ja alltså, jag gillar ju varvet! Och så tänkte jag så här att JAG BOR JU HERREGUD I GÖTEBORG. Behöver liksom bara åka spårvagn en bit för att ta mig till starten, är ju inte världens projekt direkt… Varför inte köra då? Vansinne.
   Och klart att du ska komma hit och springa! Tänk på mässan! 😀

 • Reply
  Johannes
  1 juli, 2016 at 23:13

  Klart du ska springa! Ligger såpass tidigt att det inte behöver störa allt för mycket!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: