Resa

Semesterdagar i Bohuslän

Fick hipp som happ en inbjudan att åka till en stuga i Bohuslän några dagar, och VEM tackar nej till ett sådant fint erbjudande? Hur ofta får man upphämtning med bil, skjuts till Bohuslän och få spendera flera dagar vid havet? Bara så där? Jättesällan händer det mig i alla fall.

Så när ni läser detta är jag där. Jag har ingen dator med mig för antagligen finns det inget bredband där i stugan, och jag åker ju ändå dit för att umgås och ha det trevligt med folk. Däremot har jag tidsinställt några inlägg till bloggen så att ni inte känner er helt övergivna!

Men framförallt vill jag påminna er om att jag faktiskt också finns på Instagram, och antagligen kommer använda det flitigt de närmsta dagarna. Nådde för övrigt helt osannolika 2000 följare på instagram häromdagen, fattar ni hur rörd man blir då? Folk är helt fina! Helt o-chockerande nog heter jag traningsblogga på instagram – följ mig gärna där!

Önskar er alla en fin vecka! 

DSC08953

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  4 juli, 2016 at 20:25

  Åh, vilken lyx! Njut!! 🙂
  PS. På tal om att bli upphämtat med bil (ja, lyx), läs dina meddelanden på FB när du är tillbaka i nätvärlden igen. 😉

  Kram M

 • Reply
  Mari
  4 juli, 2016 at 20:34

  Men vilken inbjudan, förstår att du ej tackade nej till den 🙂 Njut nu! kramar

 • Reply
  Anna (orka mera)
  5 juli, 2016 at 07:56

  Värsta bästa inbjudan! Förstår att du inte tackade nej!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: