Sammanfattning

Veckans träning, v. 26

DCIM158GOPRO

Den senaste tiden har jag varit lite dålig på att rapportera veckans träning. Jag får något ryck ibland och håller i det några veckor och sedan rinner det ut i sanden. Tycker ju att det ger mig en bra överblick om hur det har gått med träningen, så ska göra ett nytt försök nu. Får se hur länge det håller i sig. Hursomhelst, den senaste veckan såg det ut så här:

Mån: Core 30 min, spinning 30 min, löpning 5 km 
Tis: Löpning 3 km, styrketräning 45 min
Ons: Core 30 min, löpning 3 km
Tors: Löpning 5 km
Fre: Vila
Lör: Löpning 10 km 
Sön: Hemma-core 

Definitivt en vecka att vara nöjd med! Att ha semester underlättar verkligen när man vill ta sig ut och träna.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Hanna - Pilates och träningstokig
  4 juli, 2016 at 07:31

  Vilken bra träningsvecka!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  4 juli, 2016 at 17:35

  Impad över hemma-coren. Är sämst på att hemma-träna!

 • Reply
  Hanna - Pilates och träningstokig
  7 juli, 2016 at 08:14

  Härlig träningsvecka!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: