Sammanfattning

Veckans träning, v.27

Om veckorna kunde gå lite lite långsammare nu skulle jag inte ha någonting emot det, jag har kommit in så fint i semesterlunken och vill att den ska vara länge. Jag har varit ledig i fyra veckor redan, swoosh sa det! Med det sagt så är det dags att summera ännu en träningsvecka.

Mån: Vila
Tis: Vila
Ons: Löpning 4 km + styrkepass på brygga (!)
Tors: Vila
Fre: Löpning, intervaller (4x4min)
Lör: Löpning 17 km
Sön: ”Bootylicous” (som namnet till trots är ett grymt pass! Ben, rumpa, mage – lär göra ont imorgon)

26 km löpning och lite styrka – jag är skitnöjd! Trodde att det skulle bli svårt att få till träningen denna vecka med tanke på att jag var bortrest mån-tors, men jag lyckades ganska bra ändå. 26 km är för övrigt prick lika mycket som jag sprang förra veckan, men då var det uppdelat på betydligt fler pass.

DCIM158GOPRO

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  10 juli, 2016 at 22:25

  Styrkepass på brygga lät underbart! Fast i det här vädret håller jag mig långt från bryggorna… Kom igen nu sommaren! 🙂

 • Reply
  JHH
  10 juli, 2016 at 22:56

  Du har inspirerat mig denna är veckan 🙂 varit en del till motivationen till att träna 🙂 kanske framför allt dagens lugna jogg 🙂

 • Reply
  Fredric
  11 juli, 2016 at 05:54

  26 km back to back just like that, över 5 mil på några dagar – galet bra!

 • Reply
  Ida
  11 juli, 2016 at 06:10

  Vilken härlig vecka! Jag längtar efter riktig semesterträning. Nu när jag bockat av mitt stora mål ska jag se till att få mer av den varan 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   11 juli, 2016 at 08:08

   Alltså du är så himla himla GRYM!

   • Reply
    Ida
    11 juli, 2016 at 13:36

    Haha tack! Idag känner jag mig faktiskt grym 🙂

 • Reply
  Mari
  11 juli, 2016 at 08:12

  Underbart! Bra pass 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: