Allt och inget

Tre år som träningsbloggare!

Idag påminde Timehop-appen mig att det är precis tre år sedan jag skrev första inlägget i denna blogg! För ett tag sedan firade jag ju tre år som löpare, och bloggen kom alltså bara en knapp månad senare. Jag tror verkligen att bloggen hade en stor del i att jag höll i med löpningen, det var så roligt att skriva och att kunna se mina egna framsteg så tydligt. Skulle jag lägga ner bloggen idag skulle jag säkerligen fortsätta springa ändå, men för tre år sedan var den nog min löpnings räddning.

cropped-IMG_0147-version-23.jpg

Totalt under mina tre år som träningsbloggare har jag skrivit och publicerat 1081 inlägg. Inte konstigt då att jag ibland sitter och tänker ”Har jag inte skrivit om det här förut?” när jag sitter och knåpar ihop ett inlägg. Under ungefär halva min tid som bloggare skrev jag otroligt sporadiskt, det var inte ovanligt att det bara kom ett inlägg eller två under en månad. Inte konstigt att det inte var så många som följde bloggen under den perioden. För ungefär 1,5 år sedan bestämde jag mig för att försöka blogga ungefär en gång om dagen, bara som ett experiment för att se om fler hittade hit. Att skriva oftare gjorde att det blev så mycket roligare att blogga och fler och fler hittade dessutom hit. Så otroligt tacksam för det, vad hade jag gjort utan er?

DCIM102GOPRO

Min blogg var katastrof från början, ibland vill jag bara radera de där första inläggen för att de är så otroligt menlösa. Men de är ju en del av Träningsblogga, så det är klart att de ska vara kvar. Och det är ju ändå kul att se att man blir bättre på det man tränar: även skrivande och att driva en blogg. Hurra!

Min treårsdag som träningsbloggare firar jag utan träning. Mina ben är trötta idag, märkte jag när jag skulle gå hem från spårvagnen. Den promenaden har aldrig känts så lång. Men vila bör man, det är en del av träningen!

DCIM132GOPRO

PS. Alla bilder i detta inlägg är gamla headers (alltså bilden som finns längst upp i bloggen) om du inte förstod det. DS

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  11 juli, 2016 at 14:48

  Kan bara hålla med. Vad vore man utan sina läsare och nya bloggvänner liksom!
  Så häftigt att man lär känna andra genom sitt bloggande. 🙂

 • Reply
  Lillian
  11 juli, 2016 at 18:53

  Vad roligt, stort grattis till treårsjubileet!

 • Reply
  Mari
  11 juli, 2016 at 19:05

  Grattis!! Och tänk, vi hade aldrig ”möts” annars 🙂

 • Reply
  Fredric
  11 juli, 2016 at 19:24

  Exakt, sträckorna känns längre när man är trött 😉 Glömmer inte när jag sprang 100 km och det framgick att det var 13 varv kvar, 13*2,5 km alltså – får du testa någon gång… Och vila är väldigt viktigt, det håller jag med om. Har snittat 8,25 km/vecka under 16 veckor, med mycket vila mellan passen. Tror att jag nu skulle kunna springa milen en bit under 50 min, med min filosofi kring nedbrytning/uppbyggnad (träning/mat-vila)!

 • Reply
  Linnea
  11 juli, 2016 at 19:35

  Grattis på treårsdagen! Jag har oxå gamla inlägg som är skitkassa. Mina första lopprapporter tex, wtf?!?!

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  11 juli, 2016 at 22:18

  Grattis till min dej och min absoluta favoritlöparblogg! Så glad att du bestämde dej för att starta upp den <3

  • Reply
   Charlotta Sofia springer o trimmar
   11 juli, 2016 at 22:20

   Haha, det smög sej in ett extra ”min” där. Tänkte det var bäst att förtydliga så det inte uppfattas som jag är creepy person som tror mej äga dej på något vis.. 😀

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  11 juli, 2016 at 23:20

  Grattis! 🙂 Hoppas på många fler år!

 • Reply
  Madelene
  11 juli, 2016 at 23:50

  Grattis till 3 år som bloggare!

 • Reply
  Märta
  13 juli, 2016 at 09:21

  Grattis bloggen!

 • Reply
  ♀ Sara Ben's ♀
  18 juli, 2016 at 11:31

  Vad härligt att höra att det blev bättre och vad nice att ha kunnat hålla sig till en och samma blogg i tre år haha xD Jag har aldrig kunnat hålla mig till att blogga på en och samma blogg mer än 1,5 år 😮

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: