Resa

Snart ses vi, Norrbotten.

Det är snart dags för en ny resa. Då kanske du tycker att jag borde packa för den, men det gör jag inte. Jag sitter och stirrar in i en vägg istället. Alltså, vad jag hatar att packa!

Denna gång bär det av norrut igen, men lite längre norrut än till Bohuskusten, nämligen till Norrlandskusten, Norrbotten, Luleå! Det ska bli himla skönt att vara hem-hemma en stund, och Göteborg visar sig verkligen inte från sin bästa sida just nu (hej regn!) så då känns det extra skönt att åka upp.

När jag väl är i Luleå kommer det nog inte bli så många resor däromkring, men däremot har jag roat mig med att kartgoogla löprundor. Japp, denna person har jag blivit. Jag minns inte hur det gick till, men det hände. Framförallt har jag funderat på var jag ska göra mina långpass, för jag måste få till några sådana när jag är uppe. Och så ska det springas i slalombackar, herregud vad det ska springas i slalombackar!

DCIM130GOPRO

Luleå-tränings-bucketlist

* Springa till eller från och en sväng i Kyrkbyn i Gammelstad, som för övrigt är ett världsarv och Sveriges största bevarade kyrkstad. Det borde bli en nätt tur på en 16-17 km (om jag då får skjuts dit eller tillbaka, annars blir det lite väl långt. Okej, kan visserligen åka buss också.).

* Springa upp och ner och upp och ner för Ormbergsbacken, gång på gång på gång. Backen där jag tack och lov aldrig har sett en orm – namnet till trots. Det kanske är i sommar det händer? Iiiih.

DCIM120GOPRO

* Köra en massa egensnickrade hemmastyrkepass och testa några utegym, eftersom jag helt plötsligt inte har tillgång till något gym längre (eftersom SATS av någon anledning inte finns i Luleå).

* Hålla utkik efter gratis träningspass på Södra strand. Södra strand – så bra grej förresten. Kommunen har fixat en liten ”oas” mitt i stan där man kan hänga, spela beachvolley och andra grejer och ungdomar sommarjobbar där. Win-win för alla inblandade.

IMG_9694

* Springa intervaller på bana. Det skulle jag göra förra sommaren också, men av någon anledning (vin?) blev det inte av. Nytt försök denna gång!

* Yoga. Funderar på att göra som med runstreaken, en yoga streak!

* Springa varma rundor och avsluta dem med ett dopp. Det längtar jag nästan allra mest till.

DCIM130GOPRO

 

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Mari
  12 juli, 2016 at 18:42

  Kommer bli en underbar Luleå-trip :). Hmm, kaaanske att jag åker uppåt om några veckor.. Hur länge stannar du?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   12 juli, 2016 at 21:31

   Inte helt bestämt än, men hör av dig om du är på väg uppåt!

   • Reply
    Mari
    19 juli, 2016 at 18:24

    Okej! Möjligt att jag åker upp något kring den 30 juli.. =)

 • Reply
  Madelene
  12 juli, 2016 at 22:42

  Välkommen till Norrbotten! Hoppas att finvädret vi har nu stannar kvar så att du också får njuta 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: