Resa

Ramsvikslandets naturreservat

IMG_7624 IMG_7628

På Bohuskusten finns Ramsvik. Svängde förbi Ramsvikslandets naturreservat när jag hängde i området förra veckan. Herregud så fint! Det enda jag tänkte på var att det vore magiskt att springa där. Läste faktiskt att det anordnas löparläger där, det vore något! Den här gången fick det dock räcka med att traska omkring där en stund, och det var ju nog så fint bara det.

ramsvik ramsvik2

Jag önskar att jag hade bättre än några fjuttiga mobilbilder att visa er, men visst förstår ni ändå tjusningen med stället? Klippor, hav och kossor. Ett par (människor då, inte kossor) hade parkerat sin husbil helt för sig själva där, vilket ställe att campa på! Tänk att stiga upp på morgonen, dricka en kopp kaffe och sedan ta en löptur över klipporna (som på vissa ställen ser ut som sand!). Ja, jag skulle kunna tänka mig att semestra lite så.

ramsvikkossor

Jag blir verkligen mer och mer förälskad i västkusten för varje år som går. Framförallt händer det ju varje gång jag åker till havet. Det är någonting med hav. Tänk, jag är ändå livrädd för havet, men fint som snus är det.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  13 juli, 2016 at 12:27

  ”Fint som snus”…?
  Det är nog du och min pappa som säger det… 😀 😉

 • Reply
  Saras träningsblogg
  13 juli, 2016 at 20:23

  Älskade ramsvik! Där hade vi vårt bröllop! ?

 • Reply
  Märta
  13 juli, 2016 at 23:06

  Åh ja tänk att få skutta runt på de där klipporna 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: