Resa

Man har ju ändå en fjällhalvmara att göra sig redo för

panoramasinksundet

I tre hela dagar har träningen lyst med sin frånvaro. De första två dagarna ett helt medvetet val (man måste vila ibland!), och igår var jag bara inte funktionsduglig. Väckaren ringde 3:30. Jag hade sovit tre timmar. Jag åkte till Landvetter. Flög till Stockholm. Flög vidare till Luleå. Framme ungefär när övriga semesterfirare i landet började vakna. Där någonstans var jag helt slut. Mina naiva tankar på att inleda Luleåvistelsen med en löprunda lade jag ganska snabbt på hyllan.

Men det blev ju en fin dag ändå. Stekhett ute så rosé + fläderdryck på balkongen passade bra, följt av cykeltur till närmsta strand för ett bad. På det en oundviklig tupplur före middagen. Har såklart haft sämre dagar.

sinksundet julmugg

Men nu är det en ny dag, jag har lyckats pallra mig upp i tid (kan ju inte påstå att jag orkade nattsudda i natt direkt) och jag ska ta tag i dagen genom att inleda den med ett träningspass. Har inte bestämt helt och hållet var och hur, men jag satsar på att göra något slags kombinerat löp- och styrkepass. Ni kommer säkerligen att bli uppdaterade i frågan.

Det här med att först fira semester i Göteborg några veckor och sedan åka till Luleå och göra samma där – genidrag! Det kändes verkligen som att semestern började på nytt när jag anlände till Norrbotten igår. Semesterenergi! Nu ser jag verkligen fram emot lata dagar med bokläsning, och jävligt svettiga dagar med mycket träning. Man har ju ändå en fjällhalvmara att göra sig redo för! Bring it!

ida

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mari
  15 juli, 2016 at 17:37

  🙂 Härligt du har det. Njut av Norrland <3

 • Reply
  Märta
  16 juli, 2016 at 10:00

  Alltså, jag får sån semesterfeeling av dina inlägg 🙂 Gött!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: