Sammanfattning

Veckans träning, v. 29

Ja, ni som har hängt med vet att jag startade veckan med en förkylning, så denna vecka blir lätt att summera. Träning endast lördag och söndag.

Mån: Sjuk
Tis: Sjuk
Ons: Sjuk
Tors: Sjuk
Fre: Sjuk
Lör: Löpning 10 km
Sön: Utegym på Ormberget

Enormt frustrerande att inte kunna träna som man vill, men nu är jag ju på banan igen, så nästa gång jag summerar träningsveckan kommer det inte se så här tomt ut. Nu är det verkligen full fart framåt som gäller för resten av semestern och fram till fjällhalvmaran. Och dessförinnan är det även dags för årets upplaga av Midnattsloppet i Göteborg, som jag nästan glömt att jag ska springa eftersom det är så mycket fokus på fjällspringet istället. Men Midnattsloppet är såklart ett måste, det är ju tradition!

DCIM160GOPRO

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  25 juli, 2016 at 10:42

  Skönt att förkylningen har släppt nu!
  Jag som har funderat på midnattsloppet flera år i rad, men som aldrig fått tummen ur… Vilken dag som helst. 😉

  Kram M

 • Reply
  Fredric
  25 juli, 2016 at 19:06

  Du vann mot ormarna alltså??! Och 10 km, det har inte jag sprungit på år å da…

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: