Annan träning än löpning

Utegym är ingen lek

Man skulle kunna tro att ett utegym är som en lekplats. Ja, för att det är ute och det är en plats och de pass jag har kört där har minst sagt varit ganska ostrukturerade. Men man får mycket mer träningsvärk på en sådan här lekplats än på en vanlig. Igår sprang jag lite backe och så pausade jag mitt i och gjorde hundra situps på denna pryl.

situps situps1

HERREGUD VAD JAG HAR TRÄNINGSVÄRK IDAG. Ligger jag ner får jag rulla ur sängen pga att jag inte riktigt kan vrida magen som jag vill, och dagens löprunda var lite smått plågsam vissa stunder. Och då har jag inte ens nämnt att HERREGUD VILKEN TRÄNINGSVÄRK JAG HAR från dagen innan då jag körde bröst och rygg i utegymmet. Hundra reps på vardera mackapär och jaa…

Känner att jag har underskattat utegym. 

utegymmet

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  JHH
  27 juli, 2016 at 11:55

  Jag har aldrig riktigt blivit lockad av utegym, antar att det är en vanesak. Tycker iaf att de är bra att det finns och ger en ökad möjlighet att träna och en variation i utepassen 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 juli, 2016 at 23:03

   Nämen samma här. Det är inte förrän nu jag ens testat utegym, och det pga att jag är bortrest och inte har tillgång till mitt vanliga gym. Så himla bra grej!

 • Reply
  Mari
  27 juli, 2016 at 18:06

  Haha, den där träningsvärken alltså 🙂

 • Reply
  Karin FitnessochHalsa.se
  29 juli, 2016 at 22:18

  Utegym är ju så grymt! Jag hade så gärna velat haft en nära mig! (Mitt närmaste ligger en mil bort.)

 • Reply
  Veckans (v. 30) och månadens (juli) träning - Träningsblogga
  1 augusti, 2016 at 13:15

  […] Backintervaller och utegym Tis: Löpning 14 km Ons: Backe/löpning/styrka = gott-och-blandat-pass Tors: Utegym Fre: […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: