Annan träning än löpning

En raderad rant och ett gympass

Jag skrev just en relativt lång rant om föräldrar och (alldeles för små) barn som var i utegymmet inte för att träna, men för att leka. Jag raderade ranten för att den inte kändes snäll, men let’s just say att något barn fick ont och någon tränande människa blev irriterad.

Istället kan jag berätta om mitt superbra pass i utegymmet igår! Det blev 100 reps bröst, 100 reps rygg, 100 situps och 50 tricepsdips. Så sjukt nöjd, och det känns i kroppen idag och kommer förmodligen kännas imorgon. Jag är så himla förtjust i detta utegym, har aldrig känt mig lika hemma och bekväm i ett vanligt gym som i detta. Kommer sakna det när jag lämnar Luleå. Hemska tanke, då borde jag kanske lära mig att gymma inomhus…

utegym3

Gymma och få sol på sig på en och samma gång – så sick bra koncept! 

Idag blir det också träning, har inte helt bestämt vad (är så himla oplanerad nuförtiden), men förmodligen någon slags löpning. Och när det är gjort har jag tränat sju (7!) dagar i rad, som jag ju sa att jag skulle göra. Det är inte alls så svårt som man kan tro. Fast det är klart, det kan ju också bero på att jag har semester och noll måsten…

Tränar du något idag eller går du direkt på fredagsmyset?

(PS. Hur kan det vara fredag igen, redan?? Den här sommaren går alldeles för fort.)

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Kari
  29 juli, 2016 at 08:24

  Jag blir också sjukt irriterad på lekande barn i gymmet! Inte bara för att de är i vägen (när det finns en lekplats var tionde meter i området) utan också, som du säger, att det är farligt på flera olika sätt. Jag har sett barn leka i den skittunga bänkpressen till exempel, som lätt skulle kunna krossa ett huvud som hamnat fel, eller förstöra en skör rygg som lyfter fel.

  Det finns förresten utegym i Göteborg också: http://goteborg.se/wps/portal/start/fritid-och-natur/motion-och-halsa/utomhusidrott-motion/utomhusgym/!ut/p/z1/hY7BCoJAGISfxuv-_2Kta7eNMFIpgyDbS6hsKqkr65rQ02fXKJrbMN8wAxJSkF32qMvM1rrLmtlfJLsmNDzyNRV42PoB7k5REuyjmNPNEs7_ADnH-EMCIQRZ5y2ZipYgcSn6jLGFR9GlzOPvedHlLi9BGnVTRhkymvlVZW0_rBx0cJomUmpdNooUmox3B7-VKj1YSD9Z6Nv0GauzeAHoEm0D/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   29 juli, 2016 at 10:32

   Ja, det är ju skitfarligt! Varför, varför, varför? Alltså visst kan man ta med barn dit om man själv ska träna, tänker jag, men då får man ju ha en jäkla koll på sina barn, de kanske inte behöver leka med bänkpressen till exempel. Men så att bara gå dit för att leka, det känns ju totalt meningslöst.

 • Reply
  hjulandedalmasen
  29 juli, 2016 at 08:46

  Klart det blir träning innan man tar helg! Fast det är klart alla dagar är helg när det är semester! Vet dock inte vad för träning det blir. En löptur, gymmet eller mtb:n? Kanske alla! Nä, nu var jag för pepp.

 • Reply
  bureborn
  29 juli, 2016 at 21:34

  Vilken läcker bild!
  Jag är alldeles tvärtom: föredrar gym inne framför gym ute. Jag kommer helt enkelt inte överens med utegymens träningsredskap.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   31 juli, 2016 at 13:14

   Alltså, EGENTLIGEN kanske gym inomhus är lite bättre, mer utbud och så… haha jag har bara inte lärt mig ännu 😀

 • Reply
  Mari
  29 juli, 2016 at 22:49

  Det där utegymmet kanske vi kan testa tillsammans i veckan? 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: