Resa

Luleå, staden vid vattnet, ofiltrerad

norrahamnsunset

Den här sommaren får nog ändå gå till historien som en av de bättre vädermässigt. Tycker se mig folk gnälla om vädret lite överallt, men för min del har det fina sommarvädret hängt med mig vart jag åkt, och jag är så sjukt tacksam för det. Är så pass beroende av att få sol och värme på sommaren alltså. En träningsblogg kan inte lägga allt för mycket plats på väder, men bare with me… Igår toppades hela fina solsommaren med världens finaste kväll. Seriöst. Dog lite.

bottenviken

Jag och mamma cyklade till stan för att äta middag (kan rekommendera Friends by BO om du åker förbi Luleå stad någon gång). På vägen hem svängde vi förbi Norra hamn och såg den mest magiska av solnedgångar. Tackade min lyckliga stjärna att jag nästan jämt har kameran i väskan och tog förmodligen hundra bilder. Jag har över huvud taget inte redigerat dessa bilder, det var bara så här fint det var. Kärleken till Luleå bara växte boom!

watchingsunset

När vi sett oss nöjda på solnedgången i stan cyklade vi hemåt, men blev helt desperata och slängde cyklarna i gräset då vi kom till Lulsundet och solnedgången fortsatte att vara magisk där. Bara till att slänga upp kameran igen. Att jag blev myggbiten som aldrig förr när jag trampade i det höga gräset för att få bra bilder, det får det ändå vara värt.

sinksundetsunset

Idag regnar det för vad jag tror är andra gången sedan jag kom till Luleå för drygt tre veckor sedan. Tack sommaren för denna sommar! Det är fortfarande två veckor kvar av semestern men denna sommar har redan kickat förra sommarens ass. Nu hade jag gärna kunnat ta en löprunda i regnet, men jag har vilodag idag och vila är en del av träningen och den skall respekteras.

Medan jag vilar från träning ligger jag här och lyssnar på regnet och funderar på hur jag ska träna till veckan. Eventuellt blir det en road trip av något slag och då blir det till att springa på andra ställen än de vanliga turerna här, och sådant är ju alltid mysigt.

rallarros

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Sara Borg
  31 juli, 2016 at 17:26

  Jag håller helt med dig, jag tycker också att det har varit riktigt härligt väder denna sommar. Visst har det varit några sämre dagar med kyla och regn men tur är väl det, annars skulle det inte ha blivit mycket gjort inomhus och tvätten, disken och dammsugaren behöver ju också få sitt 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   31 juli, 2016 at 18:01

   Hehe det är sant! Tycker att någon dag med sämre väder kan vara gött också, man måste ju få vila från solen ibland också 😀

 • Reply
  hopihopi
  31 juli, 2016 at 17:30

  Åh, vilken härlig solnedgång!!

 • Reply
  Malin
  31 juli, 2016 at 21:41

  Ja men det där vädret så många gnäller om alltså… Ibland regnar det, ibland skiner solen, spelar roll – bra kan man ha det ändå. ?

 • Reply
  Matsdotter
  2 augusti, 2016 at 08:52

  WOW! Fan va jag älskar naturen (förlåt min svordom) men det är så mäktigt med alla magiska färger som helt plötsligt bara dyker upp. Ibland kan jag tycka det är svårt att ta in för att det är så vackert. Fina bilder, du har verkligen fångat den magiska stunden 🙂
  Att få uppleva naturstunder som dessa är ju ändå värt varenda myggbett, eller hur? 🙂

 • Reply
  JHH
  6 augusti, 2016 at 10:17

  Wow!!! Vilka vackra bilder!!!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: