Löpning

Njutspring i solnedgången

DCIM164GOPRO

När jag börjar författa detta inlägg är klockan strax efter 22 och jag har precis krupit ner i sängen efter en dusch efter en löprunda, och med det bockat av en av sommarens mysigaste måsten: löprunda i norrbottnisk solnedgång. Jag trodde nästan att jag skulle missa det i år, eftersom jag snart lämnar Norrbotten och för att jag vanligtvis ”gör bort” träningen på morgonen nu på semestern. Men nädå, det blev av.

Vi lämnade Muodoslompolo och Tornedalen i eftermiddags efter ett par dagar där. Bilresan tar ungefär fem timmar, man blir trött och stel efter en sådan tur. Var hemma ganska sent och då skulle det ätas middag och ett par timmar senare bytte jag om och gav mig ut. Det satt ganska långt inne, men jag kände ändå att jag ville röra mig lite efter den där bilfärden. En lugn, kort tur. Utan musik. Utan (att titta på) klocka. Bara springa lite. På känsla. För att få röra benen.

Så utan att jag hade planerat det kom den där solnedgångsrundan. Jag ångrar den inte. Ja, visst är jag jättejätte-myggbiten nu igen eftersom jag envisades med att gå ner till vattnet och försöka fånga solnedgångsmagin, men inga myggor i världen (eller i alla fall i Norrbotten) kan stoppa mig då.

goldenhour sunsetselfie

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Karin FitnessochHalsa.se
  3 augusti, 2016 at 22:43

  Åh, den där solnedgången var ju värd alla myggbett i världen. Så fin!

 • Reply
  Mari
  4 augusti, 2016 at 09:49

  Underbart! Riktigt härligt här i Luleå 🙂

 • Reply
  Lifestyle by Cherie
  4 augusti, 2016 at 11:29

  Måste fråga vad det är för klocka du har och om du är nöjd med den? Är på jakt efter ny klocka men det är ju rena rama djungeln men tyckte din såg snygg ut (vilket då är super viktigt) 😉

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 augusti, 2016 at 11:21

   Jamen det ÄR verkligen en djungel.
   Jag har en Polar M400 och är jättenöjd med den!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: