Annan träning än löpning

Återkomsten till gymmet

Styrketräning! Ve och fasa! Det gör ont! 

Även om det går kanon att träna under semestern så blir det ju lite eljest när man inte har tillgång till gym. Frånsett några varv i utegymmet på Ormberget har det inte blivit mycket styrketränat under sommaren. Okej, nu ska vi inte överdriva och låtsas att jag styrketränar jättemycket i vanliga fall, men jag klämmer ju in några pass Bodypump och core och sånt där lite då och då. Jag är ju smått livrädd för att träna i gym utan någon som typ håller mig i handen och visar prick vad jag ska göra, så att gå på pass passar mig fint.

Igår startade jag därför dagen med ett pass Bodypump, och idag startade jag dagen med att skrika och stöna och oja mig för att jag har så inihelvetes ont överallt. Instruktören föreslog att man inte skulle överdriva med vikterna om det var första passet efter en styrketräningslös semester, och jag tror egentligen inte att jag överdrev med vikterna, men herregud jag kan knappt röra mig idag. Men det är ju gött att känna att man lever, ändå.

Att det blir någon träning idag känns ganska tveksamt. På sin höjd kanske jag lyckas gå en promenad. Stor risk dock att jag bara ligger inne och tittar på Stranger Things, eftersom jag har ganska många avsnitt kvar då den serien uppenbarligen inte är gjord för personer som både bor ensamma och är mörkrädda. Hann bara se ett par avsnitt innan det blev mörkt ute igår.

DCIM162GOPRO

Bilden har ingenting med gårdagens träning, eller dagens träningsvärk, eller Stranger Things, att göra – men ett blogginlägg bör innehålla minst en bild, så här är den. 

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Camilla Lind
  10 augusti, 2016 at 14:30

  hihi, ja gud vilken träningsvärk en får när en inte kört styrka på ett tag! Bra jobbat!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   10 augusti, 2016 at 19:58

   Helt galet! Kände redan igår kväll att det var på gång, då är det illa när den kommer redan samma dag! 😀

   • Reply
    Camilla Lind
    10 augusti, 2016 at 19:59

    då får du se fram emot ytterligare minst en dag med lite värk då 😉

 • Reply
  Anna (orka mera)
  10 augusti, 2016 at 14:50

  Fast är det inte lite najs med träningsvärk ändå?!? Min onsdagsmorgonbodypump blev inställd idag så jag är allt lite avis på din värk….

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   10 augusti, 2016 at 19:56

   Hehe jo rätt najs är det ju ändå, värt allt stönande, stånkande och ojande! 😀

 • Reply
  Rund är också en form!
  10 augusti, 2016 at 15:59

  Träningsvärken man får av just pump alltså…
  Den slår ALLA styrkepass i gymmet (märkligt nog)? 😮

 • Reply
  Anders
  10 augusti, 2016 at 18:28

  Stranger things är en riktigt bra serie. ?

  Hur gick det på foamrollerpasset igår? Var det någe bra? Kul att springa på dig igår förresten.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   10 augusti, 2016 at 19:55

   Jättekul att springa på dig! Så glad att du sa hej! 🙂
   Alltså var ju på väg till det där foamrollerpasset men när jag kom till spårvagnen ångrade jag mig och gick och handlade istället… Snacka om disciplinerad :O

   • Reply
    Träningsblogga - Ida
    10 augusti, 2016 at 19:57

    Och förresten, Stranger things, 8 avsnitt – vad är det?? Tog ju slut direkt!

    • Reply
     Anders
     10 augusti, 2016 at 23:15

     Haha. Vilken disciplin! Men det kanske var lika bra med tanke på träningsvärken idag. ?

     Så du hann se klart Stranger innan mörkrets inbrott? Ja, det gick fort på slutet. Borde varit fler avsnitt. Men det blir nog nån säsong till. Om du inte sett det kan jag tipsa om Marcella nu när Stranger är slut. Finns också på Netflix.

     • Träningsblogga - Ida
      11 augusti, 2016 at 10:22

      Ja, jag hade laddat upp för värsta maratonseriekvällen, och så tog det slut klockan 19. Snacka om fiasko.
      Tack för tipset om Marcella, ska kolla ett avsnitt nu innan jag tar tag i dagen! Eller så blir jag kvar och maratonkollar det hela dagen – man måste ju trots allt ta tillvara på de sista semesterdagarna 😀

 • Reply
  Lina
  11 augusti, 2016 at 10:01

  Nog för att det gör jävligt ont med träningsvärk, men jag älskar det. Känner mig fånigt fast och fin i kroppen med träningsvärk, haha…

 • Reply
  blandare rostfri
  11 augusti, 2016 at 16:34

  bra gjort!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: