Sammanfattning

Veckans träning – eller veckans ursäkter

Det blev tomt på bloggen några dagar. Beror mest på att jag har varit upptagen med annat, faktiskt. Som att avnjuta sista lediga dagarna och sedan börja jobba. Det gjorde jag idag, började jobba alltså. Det känns fint att återigen vara en god samhällsmedborgare som gör rätt för sig. Äh, skojar bara, hade lätt kunnat vara ledig nio veckor till. Men hade i alla fall ingen ångest över att börja jobba, och det är ändå bra.

Veckans träning, v. 32

Eftersom jag nu har börjat med mina himla sammanställningar över veckans träning måste jag väl göra det även denna vecka, men det blir ingen munter läsning. Det har varit en riktigt kass träningsvecka!

Mån: Reste från Luleå, blev helt slut = ingen träning
Tis: Bodypump (yay!)
Ons: Fick sådan satans träningsvärk av bodypumpen = ingen träning
Tors: Se ovan = ingen träning
Fre: Löpning ca 6 km
Lör: Skulle köpa Håkanbiljetter, fick inga Håkanbiljetter, blev less = ingen träning
Sön: Bakfull = ingen träning

Och denna vecka har även den börjat utan träning, helt enkelt för att jag inte hunnit då vi hade kickoff med jobbet idag och jag kom hem sent. Ibland blir det så här. Imorgon måste jag springa.

langedrag

Kvällens solnedgång från Långedrag. Inte ful. 

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mari
  16 augusti, 2016 at 07:17

  Men så måste det också få vara 🙂 Ser ut som att du haft finfina dagar. Kramar

 • Reply
  Anna (orka mera)
  16 augusti, 2016 at 11:40

  Haha, den träningsvärken alltså! Lite gott är det allt 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  16 augusti, 2016 at 20:59

  Låter som min vecka typ….
  Bra att vi vilar oss i form inför nästa helg! 😉

 • Reply
  JHH
  17 augusti, 2016 at 20:57

  Jag skrev också sådana här inlägg om veckans träning under en period men blev tillslut så deppig av dem. Jag var mest besviken och sällan nöjd så jag slutade med att skriva dem. Kändes som ett klokt val då 🙂 men samtidigt tycker jag det är väldigt roligt att läsa andras veckor, jag tycker det är så inspirerande 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: